2777
2789
عنوان

علائم بارداریتونو میشه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبا انقد دور نافم میگیره ول میکنه نمیزاره نفس بکشم کاش میشد نفس عمیق کشید

به اين فكر كن كه هر كدوممون تو زماني كه بايد ميومديم اومديم تو اين دنيا

فرشته ي كوچولويه تو هم بايد سر وقتش بياد و مياد هيچكيم نميتونه جلوشو بگيره زودترم نميتونه بياد پس بسپرش به دستاي مهربون خالقمون چشماتو ببند و منتظر باش ❤️

به اين فكر كن كه هر كدوممون تو زماني كه بايد ميومديم اومديم تو اين دنيا فرشته ي كوچولويه تو هم بايد ...

مرسی ازت با این ارامشی که دادی😍❤️🥰

خدایا جز تو پناهی ندارم...🙏🏼❤️
تقریبن هیچی مثه نزدیک پریود درد سینه و ترشح سفید رنگ و البته اشتهای وحشتناک

منم تقریبا همینم فقط اشتهام جوری شده چیزیو دلم میخواد بخورم بعد که برام فراهم میشه ازش بدم میاد

خدایا جز تو پناهی ندارم...🙏🏼❤️
منم تقریبا همینم فقط اشتهام جوری شده چیزیو دلم میخواد بخورم بعد که برام فراهم میشه ازش بدم میاد

منم اینجوریم، البته من تا ۶ هفته وحشتناک‌بود اشتهام، همه وعده ها رو ۲ بار میخوردم، ولی الان تو ۸ هفته هستم مثلن فکر میکنم الان از این غذا یه دیس میتونم بخورم ولی به محض اینکه دوتا قاشق میخورم دیگه میل ندارم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
2790
2778
2791
2779
2792