2777
2789
عنوان

چجوري ديگه اينستاشو،تلگرامشو چك نكنم؟؟😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 64 پست
خيلي ضعيفم و ساده  دست خودم نيست

وقتی چیزی که اذیتت میکنه چرا میری سمتش دوست داری بیشتر اعصابت خراب بشه باید قبول کنی بعضیا ارزش ندارن اون رفته دنبال زندگیش بعد شما هنوز انگار توگذشته داری زندگی میکنی فراموشش کن لطفا بخاطر خووووووودت میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی چیزی که اذیتت میکنه چرا میری سمتش دوست داری بیشتر اعصابت خراب بشه باید قبول کنی بعضیا ارزش ندار ...

روزا همه چي خوبه و واقعا مشغولم اما امان از شب كه واقعا دلم ميگيره

من نيلا هستم😀كاربر زيباي سابق🤗
نه نداره عزيزم دوستاي مجازي زياد دارم اما دلم ميخواد اون صميميتي كه با اون داشتم با يكي بهتر از اون ...

حرف اینارو گوش نکن بابا مگه عروسکه زرتی جانشین کنی الان تو موقعیتی هستی ک انتخابای اشتباه ممکنه ازت سر بزنه بعد هیچی دیگ بد از بدتر میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
حرف اینارو گوش نکن بابا مگه عروسکه زرتی جانشین کنی الان تو موقعیتی هستی ک انتخابای اشتباه ممکنه ازت ...

دقیقا . به نظر منم به خودت زمان بده

باردار نیستم.  تصمیم گرفتم مثبت باشم و انرژی های مثبت جذب کنم. همه چی به زودی رو به راه میشه . خدایا ممنونم

حرف اینارو گوش نکن بابا مگه عروسکه زرتی جانشین کنی الان تو موقعیتی هستی ک انتخابای اشتباه ممکنه ازت ...

همش ميترسم بخاطر طلاقم نكنه ديگه هيشكي منو نخواد

همش ميترسم بخاطر طلاقم نكنه ديگه هيشكي منو نخواد

دقیقا واس همین فعلا تو فکر هیچکی نباش چون بخاطر همین موضوع ممکنه بری سراغ یکی بدتر

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
دقیقا واس همین فعلا تو فکر هیچکی نباش چون بخاطر همین موضوع ممکنه بری سراغ یکی بدتر

خيلي خوشگل و خوشتيپ بود خيليييي زياد 

اصلااا هيشكي جز اون به چشمم نمياد

خيلي خوشگل و خوشتيپ بود خيليييي زياد  اصلااا هيشكي جز اون به چشمم نمياد

بعضی زخما هیچ وقت خوب نمیشن

آدم باید یادبگیره باهاشون زندگی کنه

هرچقدر بیشتر بخوای پس بزنی بیشتر اذیت میشی

روزا همه چي خوبه و واقعا مشغولم اما امان از شب كه واقعا دلم ميگيره

باخودت عهد ببند یا برای خودت قسم بخور که دیگه این کارو نکنی اینو بدون نباید توگذشته زندگی کنی بدون این کار به ضرر خودت اگه دوست داری ضرر کنی پس ادامه بده اون الان خوشه ولی شما درگیر اون. اصلا فرض کن با کسی هست چیکارش داری شک نکن اون ادم ارزش نداره اصلا اصلا اصلا