2821
2789
عنوان

جنون

| مشاهده متن کامل بحث + 19211 بازدید | 110 پست
خواهر و برادرتون ، هیچ علامتی از همجنس خواهی برای رابطه داشتن؟ یا اینکه بگن جنسیتشون اشتباه هست و اگر فرضا پسرن باید دختر باشن و بالعکس؟
قضاوت کردن زندگی دیگران بیش از گلیم من است من باید زندگی خود را داوری کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فرزانه جان من یه مدت بخش روانپزشکی کار میکردم کسایی که دوقطبی هستن توی فاز مانیک فوق العاده پرانرژی میشن و در کل از ته قلب خوشحالن و بهشون خوش میگذره اگه اذیتتون نمیکنه و فقط نگرانشین باید بگم اصلا نگران نباشید نیاز به ترحم نداره به نظرم خیلی وقتا اونا از ما بهترن خوشن من خودم داغون شده بودم اما یه کتاب خوندم درموردشون نظرم عوض شد! فقط دارو درمانیشو خوب انجام بده چون معمولا از خوردن دارو اجتناب میکنن فقط و فقط دارو و مراعات حالشون تاثیر داره. ممکنه خیلی خیلی بهتر بشن فقط اینو بگم کارهای افراطی مثل حرف زدن از سیاست یا اعمال مذهبی رو نه تایید کنید نه مدام گوشزد کنید که اشتباه میکنه چون بدتر میشه مواظب پول خرج کردنشم باشید که کار دستتون نده چون بیش از حد بخشنده میشن و گاهی از لحاظ جنسی غیر قابل کنترل میشن نمیدونم خواهرتون کدوم نوعه اما بپذیریدش و سعی کنید به اعصابتون مسلط باشید بیماری های اعصاب صبر زیادی میخوان تا بهبودی پیدا بشه........
2823
2791
2779
2792