2777
2789

سلام .خیلی داغونیم سه شبانه روز وضعیتمون بهم  یخته.بچه خواهرم ۱۵ همین ماه بدنیا اومده امروز گفتن مریضیش pphn هستش.بیمارستان بوعلی اردبیل تحت نظره مثلا ولی دکتر متخصص اطفال خیلی دیر ویزیتش کرده و تشخیص داده

چی هست 

توضیح بده یکم 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمی دونم این بیماری, چیه. ولی از خدا می خوام دلتون به زودی زود شاد, بشه. 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت. 

وقت بخیر عزیزم.۱۵ همین ماه بچه خواهرم بدنیا اومد.حین بارداری خیلی پیگیری میکردن که خدای نکرده مسکلی پیش نیاد.زایمان که انحام شد بعد چند ساعت متوجه شدن که بوه داره خفه میشه و کبود میشه .با التماس به پرستارا بالاخره متوجه میشن واقعا بچه مشکل تنفسی داره.که از شهرستان انتقالش میدن به خود اردبیل.اونجام دکتر مرخصی بوده ویا ماموریت.که دوروز نوزادو دست انترنا دادن که تشخیص بدن چیه علتش.بالاخره یکی از خواهرام میره التماس دمترو میکنه تا بیاد ببینه بچه چشه.الانم وضعیتش میکن خوب نیست

تو اینتر نت یه همچین چیزی نیس ..بابامم با اینکه کارش بیمارستانیه نمیدونه یه همچین چیزیو...توضیح بده چیه عزیزم   

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂