2777
2789
عنوان

لیزر کردم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 19395 بازدید | 91 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزيزم هم خودم كُل بدن رو ليزر رفتم يك سال قبل و هم خواهرم و براي جفتمون هم جواب نداد و در مياد م ...

ای بابا چقدر بد پس چرا بعضیا میگن راضی هستیم من میخواستم دخترمو از شیر گرفتم برم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

میگن اگه تیروئیدت کمکار یاپرکار باشه لیزراثر نمیکنه

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
ای بابا چقدر بد پس چرا بعضیا میگن راضی هستیم من میخواستم دخترمو از شیر گرفتم برم

ما كه راضي نبوديم،شايد هم اون بعضي ها مثل اين خانوم اولشه كه رفتن و چون موهاشون در نميادش رضايت دارن،يك سال بعد بايد ديد چي مي شه

یعنی باز روز از نو؟

اره تا چندین ماه از اخرین جلسه ک بگذره همه چی خوب و عالیه

اما بعد کم کم موها در میان ماه به ماه هم بیشتر میشن😫 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...