shepeli مدیر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 718 عنوان لیزر کردم +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 19395 بازدید | 91 پست خانوما من ۳ جلسه پامو لیزر کردم با الکساندرایت موهاش درنمیاد فولیکولای مو زیر پوستهخودشون میگن درست میشه توروخدا اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه ممنون خداجونم مرسی که هوامو داری ❤ 1397/10/17 | 18:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوووووگل۲ عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 290 بعضیا اینقدر راضی هستن بعضیا هم مثل این تلپیک میگن برمیگرده
بلوط8 عضویت: 1393/04/20 تعداد پست: 12292 بله عزيزم هم خودم كُل بدن رو ليزر رفتم يك سال قبل و هم خواهرم و براي جفتمون هم جواب نداد و در مياد م ... ای بابا چه بد. من از همین چیزها ترسیدم که لیزر نکردم
shepeli مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 718 بله عزيزم هم خودم كُل بدن رو ليزر رفتم يك سال قبل و هم خواهرم و براي جفتمون هم جواب نداد و در مياد م ... با چه دستگاهی؟ خداجونم مرسی که هوامو داری ❤
شکوفه۲ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 13398 بله عزيزم هم خودم كُل بدن رو ليزر رفتم يك سال قبل و هم خواهرم و براي جفتمون هم جواب نداد و در مياد م ... ای بابا چقدر بد پس چرا بعضیا میگن راضی هستیم من میخواستم دخترمو از شیر گرفتم برم جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
انسانم___آرزوست عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 633 یعنی موها درمیاد باز میریزه؟ بعد از يك سال دوباره موها در مياد عزيزم،فايده نداره ليزر،اولش يه مدت در نميان موها و آدم خوشحال مي شه ولي بعدش در ميان دوباره
هایدی8 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11601 یعنی باز روز از نو؟ عزیزم حدود ۷ یا ۸ جلسه باید بریبعدش سالی یه بار باید شارژش کنی به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
سوووووگل۲ عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 290 بعد از دو سه ماه دوباره رشد میکنن همش اوضاعه پوله خودتون انجام دادین ؟؟
shepeli مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 718 بعضیا اینقدر راضی هستن بعضیا هم مثل این تلپیک میگن برمیگرده من بیکینیمم لیزر کردم خیلی خیلی خوب جواب داده خداجونم مرسی که هوامو داری ❤
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 میگن اگه تیروئیدت کمکار یاپرکار باشه لیزراثر نمیکنه عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
سوووووگل۲ عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 290 بله عزيزم هم خودم كُل بدن رو ليزر رفتم يك سال قبل و هم خواهرم و براي جفتمون هم جواب نداد و در مياد م ... چند جلسه رفتین ؟؟
انسانم___آرزوست عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 633 ای بابا چقدر بد پس چرا بعضیا میگن راضی هستیم من میخواستم دخترمو از شیر گرفتم برم ما كه راضي نبوديم،شايد هم اون بعضي ها مثل اين خانوم اولشه كه رفتن و چون موهاشون در نميادش رضايت دارن،يك سال بعد بايد ديد چي مي شه
اکیمی عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 122 بله عزيزم هم خودم كُل بدن رو ليزر رفتم يك سال قبل و هم خواهرم و براي جفتمون هم جواب نداد و در مياد م ... اون پایینو لیزر کردی بازم اومد شوهرم ودخترام جونمن
shepeli مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 718 عزیزم حدود ۷ یا ۸ جلسه بتید بری بعدش سالی یه بار باید شارژش کنی درسته من مشکلم فقط این دون دوناس مو که اصلا در نمیاد خداجونم مرسی که هوامو داری ❤
bahar1530 عضویت: 1395/10/21 تعداد پست: 15446 یعنی باز روز از نو؟ اره تا چندین ماه از اخرین جلسه ک بگذره همه چی خوب و عالیه اما بعد کم کم موها در میان ماه به ماه هم بیشتر میشن😫 به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
ebi1374 عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 176 دوستم لیزرکرده ولی مرتب جلساتشورف مثلاشکمش هشت جلسه.ولی اصولابعداتمام جلسات بایدهرسال بری ی جلسه دوباره لیزرکنی عشق یعنی اِبی:)❤