2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 27 پست
زنگ زدم جواب ندادن چطور باید وقت بگیرم

نزديك٨٠٠شد اونجا ميخواى شمارشو بدم بهت

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر منم فقط کاخ و قبول داره ولی من خیلی میترسم

اصلا ترس ندارم، من رفتم اولین نفرم بودم، اومدم بیرون همه رو دلداری میدادم😃😃

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
کجا انجام دادین

دو سال پيش قم

توي گوگل سرچ كن عكس رنگي بدون درد، فك كنم اولين سايت مال خودشونو

مركز طب آزما فم

همچين اسمي داره گروهشون

عالي عالي بودن

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚
چرا انقد زیاد😢

اخ ببخشيد حواسم نبود ٤٠٠شده الان فيششو ديدم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

منم انجام دادم، خودمو آماده کرده بودم برای یک درد خیلی زیاد. اما اصن درد نداشت، اینو واقعا میگم چون آستانه درد من خیلی پایینه

نمیدونم این همه تبلیغات برای چیه که بیهوشی و بی  حسی بزنن، بچه ها این داروهای بیهوشی و بی حسی عوارض بدی داره

او برایم بهترین ها را میخواهد
من فردا انجام‌میدم با بیهوشی😢😢😢

نترس منم با بیهوشی انجام دادم.کار خوبی میکنی

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز