2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 27 پست
۵ ساعت زیاده.‌احتمال زیاد خطا زده...مدیکور همیشه واسه من مثبت کاذب میشه

خب پس.اره زیاد شنیدم مدیکور به درد نمیخوره

بابا من بچم هفت ماهشه.خدا قسمت منتظرا کنه نه امثال من.از ما گذشت

خدایا بابت داده و ندادت شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من هر چی زدم و منفی بوده هیچچچچوقت دو خط نشده هاله هم ننداخته من دیدم کسانی که مدیکور مخصوصا زدن و روز بعدش تو سطل زباله دیدن هاله انداخته و باردار بودن برو یه آزمایش بده گلم به داده ی خدا هم شاکر باش من سه ساله منتظرم ناشکری نکن اتفاقا خواهر منم بچه هفت ماهه داشت دانشجو بود و شاغل حامله هم شد گفت اشکال نداره بچه هام باهم بزرگ میشن بچه هام کنار هم شاد ترببت میشن

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
والا من هر چی زدم و منفی بوده هیچچچچوقت دو خط نشده هاله هم ننداخته من دیدم کسانی که مدیکور مخصوصا زد ...

نه نه من اصلا بچه نمیخوام چون به شدت سخت زا هستم

درد و رنج زیادی کشیدم هم قبلش هم بعدش

خودمم شاغلم.هیچ کسم دور و برم نیست که نگهشون داره

این که باهم بزرگ میشنفقط از دور و برای بقیه قشنگه.پدر و مادر رو پیر میکنه و نابود میشن عزیز

چرا؟

من خواهرم بچش ۳ ماهه بود حامله شد انقدر گریه کرد ولی خب نگه داشت بچه رو.ب دنیا اومد اونقدررر بهش وابسته بود ک نگو بچه ۴۰ روزه بود هفته پیش فوت شد....نمیدونی مصلحت و حکمت خدا تو چیه .پس دست نبر توش

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....
نه نه من اصلا بچه نمیخوام چون به شدت سخت زا هستم درد و رنج زیادی کشیدم هم قبلش هم بعدش خودمم شاغلم ...

سر کار نرو...

نمیشه.خونه خریدیم کلی قسط و قرض داریم امیدوارم فردا پس فردا پریود شم

از دست این زحمت هایی ک برای خودتون درست میکنین....خواهر اول منم شاغل بود دست تنهام بود بچه هاشو پشت سرهم اورد

از دست این زحمت هایی ک برای خودتون درست میکنین....خواهر اول منم شاغل بود دست تنهام بود بچه هاشو پشت ...

من کاملا محافظت شده رابطه دارم و خیلی هم کم.هفته ای ی بار نهایتا

گفتم نکنه ی وقت با پیش آب باردار شده باشم

من کاملا محافظت شده رابطه دارم و خیلی هم کم.هفته ای ی بار نهایتا گفتم نکنه ی وقت با پیش آب باردار ش ...

خدا بخاد هیچی بعید نیس