سلام.بچه ها من۱۱ روزی از پریم گذشته و چند بار بیبی چک گذاشتم و دوتاش بعد از ۵ ساعت هاله انداخت،مارکش هم مدیکور چینی بود به نظرتون نشان از بارداری هست؟😣😣😣😣
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا من هر چی زدم و منفی بوده هیچچچچوقت دو خط نشده هاله هم ننداخته من دیدم کسانی که مدیکور مخصوصا زدن و روز بعدش تو سطل زباله دیدن هاله انداخته و باردار بودن برو یه آزمایش بده گلم به داده ی خدا هم شاکر باش من سه ساله منتظرم ناشکری نکن اتفاقا خواهر منم بچه هفت ماهه داشت دانشجو بود و شاغل حامله هم شد گفت اشکال نداره بچه هام باهم بزرگ میشن بچه هام کنار هم شاد ترببت میشن
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
من خواهرم بچش ۳ ماهه بود حامله شد انقدر گریه کرد ولی خب نگه داشت بچه رو.ب دنیا اومد اونقدررر بهش وابسته بود ک نگو بچه ۴۰ روزه بود هفته پیش فوت شد....نمیدونی مصلحت و حکمت خدا تو چیه .پس دست نبر توش
میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....