2777
2789
معلومه دلت صافه که تونستی ببخشیش وتبریک گفتی  کار خوب کردی خدا جواب نیت خیرت را میده بی خیال ب ...

عزیزم مامانم گفت بهش نباید پیام میدادی ولی من همیشه پیام میدم تا زنگ نزنم زنگ هم ننیزنه انسان بودن خودمو نشون دادم کار خاصی نکردم

جُز دِل من جآی دگر بر تو حرام اَست...🧐❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینید همه ما انقدر خوب اطرافیانمون رو میشناسیم که میفهمیم این حرفش یعنی چی اون حرفش یعنی چی

از طرفی اینکه بعد یه مدت برداشتت از طرف خوب بوده بعدت دیدی اشتباه کردی کلا خوب کسیو نمیخواد

منم شاید لحن یکی رو بخونم بگم عادی گفته ولی اون طرف که اونو میشناسه خوب میدونه چی میگه

ب نظز من حق با استاتره

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
منکه زنداداشم بارداره هردفعه حرف بارداریش میشع هی میگه گرونیه هیچی نتونستم بخورم پسته بادوم گیرم نیو ...

حتما توقع داره کمکی بهشون کنین

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
شعور خودمو نشون میدم فقط 

نه عزیزم این دیگه ربطی ب شعور نداره ببخشید میگم ولی پوست کلفته دختر وقتی از پشت بهت خنجر زده رفته رازتو ب برادرت گفته محلش نباید بذاری چ برسه تبریک بگی تا دفه دیگه دهن لقی نکنه

منکه زنداداشم بارداره هردفعه حرف بارداریش میشع هی میگه گرونیه هیچی نتونستم بخورم پسته بادوم گیرم نیو ...

متنفرم از هر زنی که هر جا میشینه از فقر شوهرش میگه و کوچیکش میکنه.حالا اینجور کسا خونه باباشونم فقیر بودناااا اینارو کجای دلم بزارم😒😒

زن داداش من طلاق گرفته چند هفتس همه جا نشست گفت داداشم میبردتش مغازه فروشندگی

حالا خودش مغازه اجاره کرده و فروشندگی میکنه😔😔😔😔😔

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
متنفرم از هر زنی که هر جا میشینه از فقر شوهرش میگه و کوچیکش میکنه.حالا اینجور کسا خونه باباشونم فقیر ...

بیخیال ما انسان_بودن# خودمون رو ثابت کردیم فقط عزیزم

عزیزم مامانم گفت بهش نباید پیام میدادی ولی من همیشه پیام میدم تا زنگ نزنم زنگ هم ننیزنه انسان بودن خ ...

تو نیاز به رابطه داری 

سعی کن رابطه ات را با دوستای خوب یا هرکی بیشتر کنی وبتونی ادامهای منفی را کمرنگ کنی چرا باید هر بار تو زنگ بزنی چه نیازی هست انسان دوستیه برو خانه سالمندان وبهزیستی یا با یه دوست خودتت را تخلیه کن نزار بیشتر از این ذهن وفکرت را یه ادم منفی بگیره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
مادرتون زن فهمیده ای هست خدا حفظشون کنه 

اره خدایی.ننه من بود تا یه دسته بیل نمی‌کرد ول کن نبود

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
خب بگه  اصلا داشته باشین مگه زبونم لال با مرد غریبه بودی شوهرته بابا  تو که اینقد کینه د ...

کینه ای نیستم فقط اون جور جوابشو دادم که دیگه به خودش جرئت نده تو این چیزا نظر بده