2777
2789
عنوان

تاحالا ازاين كارا كرده شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 104 پست
@saeed2545   بیا اینجا مدافع کم از شوهر من دفاع کن اون محاله از این کارایی که استارتر میگه بکن ...

والا شوهرم منم اينجوريه هرازگاهى هم بهم حال ميده 

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بعد از چن ماه بهش بگم ظرف بشور انقدرررر نق و نوق میکنه اخرش مبگم ولش کن خودم میشورم.حتی اشغالارم صد بار بهش میگم بعد میبره😩😩

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

من شوهرم اصلا تو کار خونه کمک نمیده تازه باید آب هم بدی دستش پشت سرش هم باید راه بری و وسیله جمع کنی اونوقت امشب دایی و مامانم اومدن خونمون دخترم ظرف اسفند رو ریخت رو فرش خواستم جارو کنم میگفت نه سنگینه خودم میارن گفتم چرخ داره می کشم گفت دیگه بدتر خودم میارم😳داشتم دو تا ظرف میشستم در آبچکون خرابه باید با یه دست نگه داشت با دست دیگه ظرف گذاشت ، دیدم شوهرم بدو بدو اومد گفت بزار برات نگه دارم😯😧

من شوهرم اصلا تو کار خونه کمک نمیده تازه باید آب هم بدی دستش پشت سرش هم باید راه بری و وسیله جمع کنی ...

اينجورى كمك كرد خيلى تحويلش بگير تشكركن به بوسش كن بذار خوشش بياد ترغيب بشه

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
خب حين پختنم خيلى كمكم كرد خدايى ولى من باچش وظيفشه نميبينم خب اونم ازصبح به خاطر منو بچم سركاره طفل ...

عزیزم من نظرمو گفتم. کاری به عقاید شما ندارم 😊

در ضمن شما هم آشپزی میکنی. سر کار رفتن مرد  هم مثه خانه داری زن عر دوش زحمت داره خودتو دست کم نگیر.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی