2821
2789
عنوان

جاریم خیلی سرتقه 😔😥😥

1355 بازدید | 40 پست

جاریم حدودا ده سال از من بزرگتره ولی ی جوری رفتار میکنه باهام انگار من ازش بزرگترم 😐😐

تو جمع اصلا تحویلم نمیگیره و از اونجایی ک اون زدتر عروس خانواده شوهرم شده با همه اقوامشون مچه... و کاری کرده اونام تحویلم نگیرن 

خلاصه ک خیلی حسوده ..همه کاری میکنه تا منو از چشمشون بندازه 

هر چی میگم اونم میگه..هر کاری میکنم انجام میده میگ من خودم خاستم انجام بدم😕

ذله شدم از دست این عجوزه یا اجوزه املاشو بلد نیستم..😁😬

چیکارش کنم ب نظرتون؟

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم..همدردیم فقط اون ۶ ماه قبل من عروسشون شد سر این خیلی دیگه هاره😂😂😂

خخخخ هار 😂😂😂

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    

والا جاری منم ۱۳ سال ازم بزرگتره ن من کاری ب اون دارم نه اون کاری ب من

ن پیامی میدیم ن چیزی

باهمم بد نیستیم 

بابا اصن جاری میخوای چیکار

یا اصن فامیلای شوهرتومیخوای چیکار

مهمونیتو برو بعد بیاخونت

جاری کیلو چند

الهی به حقققققق ۵ تن کچل شه و یه بار ب گ وزه تو جمع خونواده شوهرت قاه قاه بخندی😁

الهی 😂😂😂

خخخخ هار 😂😂😂

بخدا خودشو جرواجر میکنه به من توجه میکنن یا واسم چیزی میخرن ولی من کلا بهش بی توجهی میکنم بنظرم بهترین کاره مثلا هی میاد واسه کارای عروسیم نظر میده دخالت میکنه من لبخند میزنم کلا سکوت میکنم و بحثو عوض میکتم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792