2777
2789
عنوان

نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 26 پست
خوبه که  اگه قصدت ازدواجه بذاریادبگیره ازالان

خودم حس بدی دارم 😔 میترسم یه وقت فک کنه پر توقعم درصورتی ک همیشه خودش پیشنهاد میده ولی بازم دوس ندارم این فکروکنه

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
خب تو نباید حساب کنی😂😂😂😂 یه کادو براش بگیر لازمم نیس هر پولی برات خرج کرده جبران کنی

اره بنظرم  یه کادو بگیرم خوبه بی مناسبت باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم حس بدی دارم 😔 میترسم یه وقت فک کنه پر توقعم درصورتی ک همیشه خودش پیشنهاد میده ولی بازم دوس ندا ...

حق داری یکم ولی خب عادی میشه

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
واااااا  عزیزم براچی تو حساب کنیی؟؟؟؟ خنده داره بخدا تو خانمی اون باید نظرتو جلب کنه و این ...

راستش قبلا یه نفر دیگه بود که راحت میذاشت حساب کنم یجوری ک بهم بربخوره اگه اون چندبار کرد یبار من بکنم

ولی ایشون فرق داره اصلا باشخصیته منم میترسم یه وقت همچین فکری کنه که پر توقعم 😔

راستش قبلا یه نفر دیگه بود که راحت میذاشت حساب کنم یجوری ک بهم بربخوره اگه اون چندبار کرد یبار من بک ...

نه عزیزم 

اصلا و ابدا چنین فکری نکن

اون مرده و بایدم این کارو کنه. اگه تو بخوای این کارو کنی مطمئن باش اون حس بدی بش دست میده. میتونی برای قدردانی ازش کادو کوچیک بگیری بش بدی. مثلا بگی این هدیه تقدیم به شما بابت خوبیاتون و مهربونیاتون . لفظ قلم حرف بزن. ظرافتتو حفظ کن.

دیگه برنداری چیزی حساب کنیااا

همه دنیا یه طرف، عشقِ زندگیم یه طرف😍😍
نه عزیزم  اصلا و ابدا چنین فکری نکن اون مرده و بایدم این کارو کنه. اگه تو بخوای این کارو کنی ...

اره خیلی کارزشتی کردم😂یجوری که حسابدارم ضایم کرد گف بذار اون بکنه ،اخه هنوز بهم کادو اینا ندادیم بی مناسبت من بار اول بدم اشکال نداره؟بیچاره الان که امتحان دارم هرروز کلی مسیر میاد میبرتم تادانشگاه 

اره خیلی کارزشتی کردم😂یجوری که حسابدارم ضایم کرد گف بذار اون بکنه ،اخه هنوز بهم کادو اینا ندادیم بی ...

نه عزیزم ایرادی نداره

توی این کار ایرادی نداره اصلا که تو اول کادو بدی.

کلا ظرافتتو حفظ کن. دیگه برا پول دادن هم پیش قدم نشو. 

همه دنیا یه طرف، عشقِ زندگیم یه طرف😍😍
اصلا ناراحت نشو اتفاقا اگه تو حساب کنی زشته

💜میدونی انقد پسرا دیدم که میگن فلان دختره فقط میخاد از پسره بکنه میترسم ازین فکرا

نه عزیزم ایرادی نداره توی این کار ایرادی نداره اصلا که تو اول کادو بدی. کلا ظرافتتو حفظ کن. دیگه ب ...

ممنونم از نظرتون چشم

💜میدونی انقد پسرا دیدم که میگن فلان دختره فقط میخاد از پسره بکنه میترسم ازین فکرا

نه این فکرو نکن پسرا واسه خودشون بد میدونن که دختر حساب کنه یجوری حس میکنن مردونگیشون زیر سوال رفته عوضش توام توی مناسبتها کادوی خوب براش بخر ولنتیاینم که نزدیکه

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  
نه این فکرو نکن پسرا واسه خودشون بد میدونن که دختر حساب کنه یجوری حس میکنن مردونگیشون زیر سوال رفته ...

😍عزیزم مرسی از نظرت