2777
2789
عنوان

مجردها بیایین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 87 پست
خیلی کار میکشه هااا همش اینو میخواد اینو میخواد مثلا میگه اب بیار بعد که میام میشینم میگه قرث هم میخ ...

بیا هردوتامون همینجور که تاحالا بودیم بازم بهشون کمک کنیم درعوضش از خدا بخواهیم عاقبت به خیر بشیم اینجوری باخدا معامله کردیم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
مامانت کجاست پس???

هست 

هر دومون کار میکنیم ولی خب امانم کارای خونه و اشپزی میکنه خیلی خسته میشه من بیشتر کاراشو انجام میدم . برادرم هم سر کاره ولی من واسه برادرم بیحوصله نیستممم

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم.چرا آخه بابات هست گناه داره.منم تو خونمون بابام فقط به من میگه فلان چیز بیار.چون از من توقع داره ولی از داداشام ن.منم مثلا موقع فیلم باشه یا وقتی ک کار دارم شاید ناراحت بشم ولی ب روش نمیام.

احترام میزارم ولی با بیحوصلگی کاراشو انجام میدم لطفااا بهم یه چیزی بگین که این اخلاقمو کنار بزارم

با تمام وجود  آرزوم بود کاش منم شرایطه تو رو داشتم بابام بود هر کار دوست داشت بکنه امااا فقط بود حسرت#  

خدا سایشو از سرت کم نکنه انشالله.  احتمالا سنت کمه و دوران جوونی و سرت باد داره حالا بعدها درست میشه   

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
خیلی کار میکشه هااا همش اینو میخواد اینو میخواد مثلا میگه اب بیار بعد که میام میشینم میگه قرث هم میخ ...

خب شما ک اخلاقشو میشناسی میدونی چ ساعتی باید قرص بخوره یا چ ساعتی چایی میخواد، قبل ازینکه بگه خودت اماده کن براش بیار اینجوری راحت ترم هستی

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
😂 برای پدرش یه چایی یا آب میاره کلافه شده. فک کن بخواد غذا بپزه و ظرف بشوره و جارو کنه و....

اره والا بهتره اخلاقشو عوض کنه انگارافسردگی داره.

شوهرکردی دیگه کارات دوبرابره اشپزی هر وز صبحونه.مث خونه پدری نیس

😁
کاش پدر من زنده بود شب و روزمو فداش میکردم و از بودن کنارش سیر نمی‌شدم به این فکر کن که سایه ش بالا ...

خدا رحمت کنه پدرتونو،

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خیلی دستور میده؟یا گاهی

خیللللی  .ولی دلم میخواد بیحوصله نباشمممم  ولی نمیشههه خسته نمیشممم چون کار خاصی نمیکنم ولی حوصله ی بابامووو ندارممم

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
بابا منم همینه رو نده بهش

😐😐😐😐😐 😐😐 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔