خانمهای مجدد من خیلی بیحوصله ام اصلاا حوصله ی بابامو ندارم سر کار میره و تایم زیادی خونه نیست ولی من تو همون تایمی که تو خونست حوصلشو ندارم مقلا میگه میوه بده اب بده اینو بیار اونو بیار من حوصلشو ندارم شماهم مثل منین یا من ایراد دارم
هر دومون کار میکنیم ولی خب امانم کارای خونه و اشپزی میکنه خیلی خسته میشه من بیشتر کاراشو انجام میدم . برادرم هم سر کاره ولی من واسه برادرم بیحوصله نیستممم
عزیزم.چرا آخه بابات هست گناه داره.منم تو خونمون بابام فقط به من میگه فلان چیز بیار.چون از من توقع داره ولی از داداشام ن.منم مثلا موقع فیلم باشه یا وقتی ک کار دارم شاید ناراحت بشم ولی ب روش نمیام.
احترام میزارم ولی با بیحوصلگی کاراشو انجام میدم لطفااا بهم یه چیزی بگین که این اخلاقمو کنار بزارم
با تمام وجود آرزوم بود کاش منم شرایطه تو رو داشتم بابام بود هر کار دوست داشت بکنه امااا فقط بود حسرت#
خدا سایشو از سرت کم نکنه انشالله. احتمالا سنت کمه و دوران جوونی و سرت باد داره حالا بعدها درست میشه
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔