جینتا مدیر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 عنوان اسم دختر؟؟؟؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست بچه ها من اسم پسر بنیامین دوست دارم اما اسم دختر شبیهش پیدا نمیکنم یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده 1397/10/16 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 بلقیس 😆😆😆😆شوخی کردم خخخخخخخخ میزارم سکیییبنه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 اوهوم جفتش ب داره منطقت تو حلقممممم یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 بنیامین و سِوین بنیامین و آوین بنیامین و سلین آوین معنیش چیه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 اسم کردیه به رنگ آب یا مانند آب چه باحال دوست دالم اما شوشو میگه یه اسم فارسی یا ترکی یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
n_h_24 عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 268 خخخخخخخ چه استدلالی خوشم اومد 😍 You are my today,and all of my tomorrows😍
anne_sh77 عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 199 چه باحال دوست دالم اما شوشو میگه یه اسم فارسی یا ترکی الان دیگه به اون صورت اسم ها متعلق به منطقه خاصی نیستن فراگیر شدنخواهر شوهر خودم اسمش آوینه در صورتی که اصالتا تهرانین و اصلا کرد نیستن
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 ببخشید استارتر با اجازتون به نظرتون اسم نیکا چطوره ؟؟ خوبه با نیکان هم جور در میاد یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 الان دیگه به اون صورت اسم ها متعلق به منطقه خاصی نیستن فراگیر شدن خواهر شوهر خودم اسمش آوینه در صور ... با پدر شوهر اومل خود چکار کنیم یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده