2777
2789
عنوان

مادرشوهر ....!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 45 پست
ما که قبلش نبودیم ببینیم قبلش عزیز بودن یا نه😁 ولی پسرای مجرد اطرافمو میبینم میبینم که همشون عشق ا ...

اره عزیزم خودمم بعدش پشیمون شدم که اون حرفو زدم ولی دیگه صبرم لبریز شده بود..

حالا بش گفتم من با مامانت رابطمو خوب میکنم اگه همکاری کنه

خیلی خوشحال شدو وازم تشکر کرد..

راستش دیدم جنگیدن فایده نداره باید از در دوستی وارد شد

فقط امیدوارم شوهرم ازین دوستی سو استفاده نکنه

اخه جوگیره تا میبینه من رابطم با مامانش خوب شده یهو میشه ی چیزایی و واسشون تعریف میکنه که نباید بکنه...وبدیای مامانشو فراموش میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم خودمم بعدش پشیمون شدم که اون حرفو زدم ولی دیگه صبرم لبریز شده بود.. حالا بش گفتم من با ما ...

فقط امیدوارم هر تصمیمی که میگیری سرانجامش خیر و خوشی و شادی و حالِ خوب باشه عزیزممم😍😚❤مطمئنم همینطور میشه

به امید خدا

🖤

فقط امیدوارم هر تصمیمی که میگیری سرانجامش خیر و خوشی و شادی و حالِ خوب باشه عزیزممم😍😚❤مطمئنم همینط ...

اره عزیزم نتیجه ای که من گرفتم

بی تفاوتیه

و اینک باهاشون بد نشی

در ظاهر خوب باشی اما زیادم خودتو وقفشون نکنی

همه اینام البته باز بستگی به رفتار پسرشون داره که چقدر ادمو همراهی کنن

من که به شوهرم گفتم احترام منو جلو خونوادت نگه دار و ور دل مامانت نشین 

چون مامانش میاد میچسبه بش گوش میده به حرفای من و اون

میفهمه،وقتی میگی پشتته مطمعن باش میفهمه و درکش بالاس،منتها نباید زیادسربسرش گذاشتک برع پشت مادرش و ت ...

حق با شماست

احساس میکنم دارم زیاده روی میکنم

چون بم گفت توام عین مامانمی همش گیر میدی...

بم گفت تو مثل اون نباش اون بی منطقه...

بنظرت چیکار کنم خرابکاریام درست بشه؟چون دقیقا فکر میکنم با زیاده رویام دارم دورش میکنم از خودم

مرسی گلم به خودم اوردیم

عزیزم باید استقلال فکریش رو قبل ازدواج میسنجیدی. مادر شوهر افریطه هم باشه اگه همسرت استقلال فکری داش ...

ببین ظاهرا استقلال فکری داره

اما مادرش اینقدر تکرار میکنه یچیزیو یا الان که باباش میخواد خرج کنه برا عروسی اینا شوهرم میگه گیر افتادم

بریم خونه خودمون راحت میشیم

دقیقا  اما دخالتای این جاهاییه که حرفش برو هست مثلا گیر داد واس بله برون کل فامیلش باشن و ...

ولى ديگه به خاطر شوهرت باهاش كنار بيا نذار خدايي نكرده بين تو و شوهرت اختلاف بندازه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
حق با شماست احساس میکنم دارم زیاده روی میکنم چون بم گفت توام عین مامانمی همش گیر میدی... بم گف ...

ببین خودش بهت گفته گیر نده.پس سعی کن زیاد ب پروپاش نپیچی،از همه مهتر اینکه شما هنوز باهم نرفتین زیر ی سقف،پس سعی کن راحتش بزاری هی نگی مامانت فلان گفت مامانت بیسار کرد ،چرا اینطوری کرد.همه اینکارا رو کنی یعنی داری از خودت دلزده ش میکنی و دورتر و ب سمت مامانش هولش میدی.مردا رو هر کاری کنی جونشون در میره برا مامانشون .پس سعی کن بیشتر ب خودت جذبش کنی.من ی موقع ها مامانش هر کاری مکنه میگم اصلا من اونجا نیستم بعد ک میایم خونه خییییییلی مهربون تر از قبله باهام و پیش مامانش هستیم خودش جواب مامانشو میده ، 😅😁😁

البته ی موقع هام مامانشو میشورم میزارم کنار 😂😂😂

ببخشید ک دیر جواب دادم  😘😘