2777
2789
عنوان

چقدر حسادت تو بعضي پستا موج ميزد

366 بازدید | 17 پست

همين الان سه چهار صفحه از تايپك پربازديد خونه رو خوندم پر از انرژي منفي بود تو بعضي پستا 

تو بعضياش كه به نظرم اكثرش بودن حسادت موج ميزد  هر چند استاترش با ادب و خيلي خوب جواب ميداد 

اما 

انگار بعضيا از داشتن بقيه حرص ميخورن حسرت ميكشن خب اونم چندين سال زحمت كشيدن از خيلي چيزا گذشتن اما بعضيامون نه از چيزي ميگذريم نه يه ذره به خودمون فشار مياريم ميخايم همه چي هم داشته باشيم با حداقل اگه ما نداريم بقيه هم نداشته باشن

اينجا همش بايد بنالي از زندگين 😂

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بدبختن خيلي بعضيا

بدبخت از لحاظ شخصيتي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کدوم تامیک دیشبی که من پست اول زرت عکس دادم؟

نميدونم من الان خوندم اون كه عكس خونه بود به شرط چاقو

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
چس_ناله#  

دقيقا

بدبختن خيلي بعضيا بدبخت از لحاظ شخصيتي

واقها😞

این جور نگو شاید واقعا تنها باشن و احتیاج به هم صحبت دارم و تنها جاییی که میشه حرفشونو بزنن اینجاس ق ...

يه چيزي ميگم ببين چقدر درسته اينجا يكي تايپك ناراحتي مثلا از يه كار شوهرش ميزنه همه از شوهرشون و خانوادش تعريف ميكنن يكي تايپك خوشحالي ميزنه همه مينالن هر نكته مكاني دارد 

منظورم از همه اكثريته☺️

خواهر یه چیزی فراتر از حسادت بود!من جای استارتر گرخیدم!!!!

من گفتم الان خونشون ريزش ميكنه😂

من که در درجه اول تاپیک های عکس رو باور نمیکنم چون هر وقت دنبال کردم اخرش معلوم‌شده خالی بندیه 

ولی کلا نمی‌فهمم چرا باید عکس خونه ات رو بزاری که چی بشه یا عکس خودتو  بنظر من که کار چیپیه

البته حسادت هم خوب نیس

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من که در درجه اول تاپیک های عکس رو باور نمیکنم چون هر وقت دنبال کردم اخرش معلوم‌شده خالی بندیه  ...

شمام گلم نظرت محترم اما بااين حساب كسي درد دلم نبايد بكنه چون بخودش مربوطه 

البته منم مثه تو زخم خوردم

شمام گلم نظرت محترم اما بااين حساب كسي درد دلم نبايد بكنه چون بخودش مربوطه  البته منم مثه تو ز ...

نه درد دل فرق می‌کنه با این جور تاپیک ها 

منتها خیلی پیش اومده سرکاری بوده عکس ها 

البته نخوندم اون‌تاپیک زو

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.