bineshun مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2236 عنوان سلامت جنین 142 بازدید | 17 پست سلاممیگم یه آزمایشی هست ک تو ماه های اول بارداری انجام میدن تا ژنوم بچه کامل مشخص شهاسمش چیه؟ میگن هم با آزمایش خون میشه هم یه آمپول میزنن تو ناف مادر و از طریق جفتهزینش چقدره؟ تو چه ماهی باید انجام شههمه اختلالاتو نشون میده این؟ مرسی ک وقت میذارید 1397/10/16 | 13:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_رنگی_کوچک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4689 اینی که گفتی دوتاآزمایشه یکی سل فری که حدود۲/۵یکیم آمینوسنتز حدود ۱/۵هزینشه خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
چشم_رنگی_کوچک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4689 بعدشم بعضی دکترا اگه ریسک بالا یامتوسط توغربالگریت ببینن اینومیفرستن خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
bineshun مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2236 اینی که گفتی دوتاآزمایشه یکی سل فری که حدود۲/۵یکیم آمینوسنتز حدود ۱/۵هزینشه کدوم واس جنین بی خطر تره؟ هردوش همه کوروموزوماش معلوم میشه؟ چه ماهیه؟
bineshun مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2236 بعدشم بعضی دکترا اگه ریسک بالا یامتوسط توغربالگریت ببینن اینومیفرستن خواهر شوهرم عقب موندگی دارهالبته دیگه تو بقیه بچه و نوه ها نیستولی میترسم ژنتیکی باشه
چشم_رنگی_کوچک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4689 کدوم واس جنین بی خطر تره؟ هردوش همه کوروموزوماش معلوم میشه؟ چه ماهیه؟ سلفری بی خطرتره چون یه آزمایش خون سادس ولی آمینو یه سوزن میزنن وفک کنم ازآب دورجنین برمیدارن،آمینومال فک کنم۱۶هفته وایناس ولی سلفری رومیتونی به جای آزمایشات غربالگریت بدی خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
چشم_رنگی_کوچک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4689 خواهر شوهرم عقب موندگی داره البته دیگه تو بقیه بچه و نوه ها نیست ولی میترسم ژنتیکی باشه سلفری به نظرم برات بهتره بادکترت مشورت کن ببین کی میگه که بری خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
bineshun مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2236 سلفری به نظرم برات بهتره بادکترت مشورت کن ببین کی میگه که بری مرسی عزیزم
چشم_رنگی_کوچک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4689 مرسی عزیزم خواهش امیدوارم نی نی تون صحیح وسلامت به دنیابیاد خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
bineshun مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2236 خواهش امیدوارم نی نی تون صحیح وسلامت به دنیابیاد ممنون گلمباردار نیستم هنوز😅
روزای_سخت عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 666 سلام منم ۱۶ هفته هستم سونو nt..nb خوب بود ولی متاسفانه تو غربالگری های ریسک شدم سندروم دان چهار روزه امینو سنتز کردم دارم داغون میشم ...نمیدونم چرا جوابش نمیاد هزینشم ۳۵۰ دکترم گرفت ۱۷۰۰ ازمایشگاه خدایا به حق خودت نی نی منم سالم سالم باشه
bineshun مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2236 سلام منم ۱۶ هفته هستم سونو nt..nb خوب بود ولی متاسفانه تو غربالگری های ریسک شدم سندروم دان چهار روزه ... سلام عزیزماسترس داشته باشی خو بده واس بچتقرآن بخون دعا کن ایشالا ک سالمه😘
روزای_سخت عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 666 سلام عزیزم استرس داشته باشی خو بده واس بچت قرآن بخون دعا کن ایشالا ک سالمه😘 نمیدونم اصلا سابقه نداشته من شوهرم فامیل هم نیستیم بارداری دومم هستش اولی شش هفته سقط شد خیلی نگرانم توروخدا دعا کنید خدایا به حق خودت نی نی منم سالم سالم باشه
bineshun مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2236 نمیدونم اصلا سابقه نداشته من شوهرم فامیل هم نیستیم بارداری دومم هستش اولی شش هفته سقط شد خیلی ... بد ب دلت راه نده😘ایشالا جوابش ک اومد سالم بود نینیت بیا بگو