2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 47 پست
عزیزم من تقریبا چهارسال پیش ارتودنسی کردم.بعدازاینکه میای خونه نزدیک یه هفته ای درد داری.اما بعدش کم ...

پشت دندونات گذاشت؟

بمنم گفته پشت دندونات باید سیم بذارم اما ۷،۸ سالی بمونه میترسم دندونام بپوسن همگی

منم ندارم حالا اگه همین 6 بود یچیزی من کلی دندون خراب دارم که احتیاج به عصب کشی و روکش دارن ولی کو پ ...

دکتر به من گفت ۴ تا دندونات باید کشیده بشه گفت خرابات رو میکشیم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ندارم حالا اگه همین 6 بود یچیزی من کلی دندون خراب دارم که احتیاج به عصب کشی و روکش دارن ولی کو پ ...

آره بخدا پول نیست من نمیدونم چکار کنم دو سه تا تیکه طلا دارم میخوام اونارو بفروشنم شاید زدم به یه زخمییم

دخترم دنیام❤️
بعد دکتر به من گفت پیش قص یک پانصد بده ماه ماه هم صد پنجاه به نطرت خوبه؟؟

آره خوبه به من گفت یک و پونصد بده و ماهی چهارصد و پنجاه. با پیش قسطش مشکل ندارم ولی ماهیانه‌ش برام زیاده

آره خوبه به من گفت یک و پونصد بده و ماهی چهارصد و پنجاه. با پیش قسطش مشکل ندارم ولی ماهیانه‌ش برام ز ...

اره خیلی زیاده ماه تا ماه

میکم عزیزم اگه تهران هستی  که خیلی خوبه از بنیان کارت استفاده کن نصف قیمت باهات حساب میشه

دخترم دنیام❤️
میگم بچه ها یه کارتی هست به نام بنیان کارت نقره ای یا طلایی میگن ۵۰ درصد تخفیف میده آیا شما تا حالا ...

نه عزیزم.اما من چون پدرم دفترچه بیمه داره،از اون استفاده کردم.نزدیک ۳۵۰۰ریختن توحساب پدرجان

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
پشت دندونات گذاشت؟ بمنم گفته پشت دندونات باید سیم بذارم اما ۷،۸ سالی بمونه میترسم دندونام بپوسن همگ ...

هفت،هشت سال😳من گفت یک سال،اما رفتم پیشش گفت بزار یکم بیشتربمونه تا قشنگ جابیوفته.

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....