2777
2789
عنوان

طلاق و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 23 پست
خانمه میگه سرهر قضیه کوچیک مثلا به اقا میکه دیراومدی میگه میخوام جدابشم .بهش میگه فلان وسیله بخریم و ...

زیر سرش بلند شده. از زنش سیر شده نکبت.هوای جدید به سزش زده. خدا ورش داره ازرو زمین که آشیونه زنشو میخاد خراب کنه و بچه کوچیکشو آواره

عجب روزگاری شده😳
زیر سرش بلند شده. از زنش سیر شده نکبت.هوای جدید به سزش زده. خدا ورش داره ازرو زمین که آشیونه زنشو می ...

واقعا؟ مردی که به زنش میگه میخوام طلاقت بدم یعنی زیر سرش بلند شده؟ به نظرم اینایی که زیر سرشون بلند میشه اتغاقا حرف از طلاقو....نمیزنن تا کسی بویی نبره از گندکاریشون🤔

قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زندگیها خیلی بد شده .بی رحمی زیاد شده .مشکلات اقتصادی و اجتماعی زیاد شده .قبلا طرف شهرکوچیک زندگی میکرد ازترس ابروش دنبال هرزگی نمیرفت الان راحت ازطریق اینستا با افراد زیادی درارتباطه .راحت اشنامیشن و اب ازاب تکون نمیخوره

به نظر من چون انقدر زن و دختر ول بلانبست شماها توي اين جامعه زياد شدن؛مردا ديگه ترسي ندارن ميگن مگه ديوونه ايم كه هم خرجي بديم هم زن و بچه نگه داريم ميريم توي خيابون يكي از اين زن و دختر ول و انتخاب ميكنيم و باهاشون آره

مردا ام كه ماشالا همين يه مورد براشون باشه احساس خوشبختي ميكنن

نه مثل ما خانوما كه فقط اونجوري كه خدا گفته احساس امنيت ميكنيم