انقد این جا حرف از شوهر کردن میزنین چند روزه رفتم تو فکر اینکه شوهر کنم😅😄
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
شوهر خوب خیلی خوبههه اما به شرطی به موقع هم باشه مجردیتونو زنده به گور نکنین که بعدا عزادارش بشین
اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم! شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
از فکرش بیا بیرون زوده شوهر خوب خیلی خوبههه اما به شرطی به موقع هم باشه مجردیتونو زند ...
اخه اینجا دخترای 17 سالم شوهر کردن😄
شوهرکردن که کاری نداره یه بله باید بگی که بچه ۱۰ ساله هم بلده مهم بعدشه ۲۰ سال دیگههه
اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم! شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل
شوهرکردن که کاری نداره یه بله باید بگی که بچه ۱۰ ساله هم بلده مهم بعدشه ۲۰ سال دیگههه
احسنت
چون زود جوگیر میشی شاید بعدا همینجوریم بخوای جدا شی مجردی بهترین دوران زندگیه حالشو ببر من همسنت بودم ازدواج کردم زندگیم خوبه ولی اگه برگردم دوست دارم بیشتر مجرد میموندم
خواهر من توی سن کم ازدواج کرد اصلا راضی نیست .بخدا که متاهلی دردسر داره .اگه خانواده خوبی داری و اذی ...
خیلی خانواده خوبی دارم
هر دقیقه یا تو فکر فرارم یا خودکشی😂😄
خخخخ ...منم دختر بودم له له شوهر میزدم...الانم عاشقم میمیره واسم
ن بابا اونقدام واسم مهم نیس دیگ