2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست
ریزش موهم میتونه از عوارضش باشه؟

آره ولی ریزش مو باز خوبه خدای نکرده فردا نازا میشی

پریودت شدید بهم میخوره

بارداری خارج ازرحم میشی

به خونریزی میوفتی دیگه بند نمیای

موهای زاءد در میاری

و خیلی مساءل دیگه

کاش آدما تغییر نکنن.همیشه همونجور که بودن بمونن.
آره ولی ریزش مو باز خوبه خدای نکرده فردا نازا میشی پریودت شدید بهم میخوره بارداری خارج ازرحم میشی ...

واقعا؟؟؟؟پس اینکه میگن بی خطره چیه؟ پس باید چیکار کرد؟؟ راستش من میدونم اتفاقی نیوفتاده ولی بازم مثل نقل و نبات میخوردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟؟؟پس اینکه میگن بی خطره چیه؟ پس باید چیکار کرد؟؟ راستش من میدونم اتفاقی نیوفتاده ولی بازم مثل ...

خیلی ضرر داره حداکثر در طول یک سال دو بار اجازه داری بخوری

تنها راهش اینه مواظب باشی

نخور فداتشم

من خودم زیاد میخوردم یکساله عقدم یکسال دیگه هم قراره عقد بمونم زندگیم سر همین توهم بارداری هر ماهم سیاهه شبا کابوس میبینم وسواس فکری گرفتم

ولی از قرص اورژانسی خونریزی افتادم بند نمیومد بعد یماه قایمکی رفتم دکتر گفت از قرص اورژانسیه تمام هورمونات بهم ریخته دیگه نخور بعدم از عوارض دیگش بهم گفت که چقدر ضرر داره

خیلی ضرر داره حداکثر در طول یک سال دو بار اجازه داری بخوری تنها راهش اینه مواظب باشی نخور فداتشم ...

مرسی که گفتی عزیزم منم دیگه نمیخورم.منم استرس نابودم کرده نابببووودد

خیلی ضرر داره حداکثر در طول یک سال دو بار اجازه داری بخوری تنها راهش اینه مواظب باشی نخور فداتشم ...

بعدش که رفتی دکتر نگفت چجوری پیشگیری کنی؟و اینکه خونریزیت بهتر شده ؟چقدر طول کشید خوب شدی؟من الان نزدیک ده روزه لکه بینی دارم ینی واقعا خسته شدم

بعدش که رفتی دکتر نگفت چجوری پیشگیری کنی؟و اینکه خونریزیت بهتر شده ؟چقدر طول کشید خوب شدی؟من الان نز ...

گفت  ک.اندوم استفاده کنین اگه شک دارید همزمان قرص جلوگیری هم بخور یاسمین

ولی من نمیخورم قرص

خونریزیم قط شد رازیانه دم میکردم میخوردم کم کم کمتر شد تا قط شد

یه چایی قاشق رازیانه بریز تو آبجوش بذار دم بیوفته بخور

یا عرق رازیانه بگیر روزی یه استکان بخور

مرسی که گفتی عزیزم منم دیگه نمیخورم.منم استرس نابودم کرده نابببووودد

الهژ که زودتر عروسی کنیم حداقل از این فکر و خیال راحت شیم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز