2777
2789
والا من اصلا نفهمیدم ولی چون بی حسی چند ساعت میمونه متوجه نمیشی فشار میدن برا همین از بی هوشی بهتره.

آخه الان همه رو بی حس میکنن ولی خیلیا میگن دردش وحشتناکه.من از این خیلی میترسم

سوند وصل کردنم درد داره؟

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید تو بی حسی فشار دادن من بیهوش کامل بودم بعد هوشیاری فشار دادن خب درد داشت ولی قابل تحمله همینه د ...

کلا ترسوام خیلی

اینا شده کابوس من

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

منکه تو اتاق عمل تنگی نفس گرفتم البته آسم داشتم.شونه و قفسه سینم درد گرفته بود...فقط یه نفر مسئول بود شونه و دستام ماساژ بده...بعد اشکام میریخت منم ریمل زده بودم چشام میسوخت ...به یارو میگفتم اشکامو پاک کن ..میگفت حالا چرا ریمل زدی تو این موقعیت ..دکترم میگفت میخواسته بچش میبینه مامانشو خوشگل باشه.

یکمم سر راه رفتن درد داشتم که روز بعد مرخص شدم خودم رفتم خونه و دیگه کارام انجام میدادم .البته یکمی درد داری ولی قابل تحمله

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️
من از شما بدترم الان سزارین دوم در پیش رو دارم بازم استرسش هست

کلا اسم عمل استرس میاره،من عمل قبلی خاطره بد که داشتم الان اسمش میاد اونروزا یادم میاد میترسم،خودشم قراره تو همون بیمارستان قبلی عمل برم باز همون محیط اینا،حالا باز قبل بیهوش بودم الان،بی حسی فکر میکنم استرس میگیرم که جطوری میشه

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
کلا اسم عمل استرس میاره،من عمل قبلی خاطره بد که داشتم الان اسمش میاد اونروزا یادم میاد میترسم،خودشم ...

منم فکر کنم ایندفه بیحسی باشه برای همین استرس دارم چون تجربه ندارم از جو اتاق عمل میترسم خدا کمک کنه ان شاالله

نترس بخدا قابل تحمل بعدم میتونی به دکترت بگی تو بیحسی انجام بدن ببین قبول میکنه

آخ یه بار بود باز شاید ولی میگی سه چهار بار صد در صد فاید وقتی بی حس نیستم هم فشار بدن

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹