2777
2789
عنوان

کمپین حذف تاپیکها اختیاری شود===شرکت کنید دوستان📚

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 161 پست
اسم کاربری اگر قابل تغییر دادن باشه هی دوستامونو گم میکنییییم 

حالا این هیچی اینم مثلا باس بهشون بگی به این دلیل میخوام عوض کنم اما مثلا یک تاریخچه درست کنن اسما ک پاک کردی باشه 

arooooooos سابق هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم کاربری اگر قابل تغییر دادن باشه هی دوستامونو گم میکنییییم 

خب من دوس نمیدارم اسمه کاربریمو الکی زدم ازشانسه بیخودم گرفت تازه ماهرخشم نقطه نداره😭

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
حالا این هیچی اینم مثلا باس بهشون بگی به این دلیل میخوام عوض کنم اما مثلا یک تاریخچه درست کنن اسما ک ...

اوففف ایول خوب ایده ایه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
خب من دوس نمیدارم اسمه کاربریمو الکی زدم ازشانسه بیخودم گرفت تازه ماهرخشم نقطه نداره😭

آفرین عین این اسم منم دوس ندارم اسم کاربریمو از عکسمون میشناسن دوستامون دیگه کسی ک با اون پایین توضیحات میزنیم کی بودیم

arooooooos سابق هستم.

با این موضوع مخالفم و دلایل خودمو دارم ولی به نظرم عوض کردن اسم کاربری خوبه اختیاری بشه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه ها شعاریادتون نره اینوبگیم اندفه:نینی یاااار حیاکن خواستمونو ادااا کن🙌 همه باهم 

من از گزارش زدن بدم میاد تا از یه تاپیک بدشون میاد گزارش میزنن تاپیک حذف میشه خو شاید کسایی خوششون بیاد اونا چی😐

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

موافقم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اره خواهشا، یه موقع برای ادم دردسر بزرگ میشه حذف نکردن این تاپیک ها، مثل مورچه روزی یکی، خب خیلی ستمه

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄