2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وجداناا 😂😂😂لامصب تو یک چهارم گمشده منی خ😂😂😂

اشك تو چشام جمع شده🥺🥺🥺

😁😁😁

طي آخرين تحقيقات بعمل آمده مشخص شده سخت ترين كار دنيا اينه كه خودتو جور ديگه اي نشون بدي....خودت باش تا راحت باشي!
اصنشم واسه من خیلی بهنر بودن صاااادق و مهربون😆 حسود_پلاستیکی#  

یه قانونی هست که اگه تو دنیا به چیزی زیاد حساسیت نشون ندی خودشون سمتت میان ، من هیچ وقت گیر ندادم به ظاهر پسری یا شرط بذارم ال باشه بل باشه برا همین اصولا خیلی پسرای قد بلند و خوشتیپ خواستگاریم میومدن ، ولی مثلا آبجیم که همش میگه پسره این جور باشه اون جور باشه برعکس پسرای عتیقه سراغش میان 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
یه قانونی هست که اگه تو دنیا به چیزی زیاد حساسیت نشون ندی خودشون سمتت میان ، من هیچ وقت گیر ندادم به ...

من ابجیتم فک کنم 

کلا به همه چیزش گیر میدم همه چیزشم باب میل من نیست 😆😆

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
من ابجیتم فک کنم  کلا به همه چیزش گیر میدم همه چیزشم باب میل من نیست 😆😆

من حالا جالبه شوهر خوشتیپ برام مهم نبود برعکس میشه 😁😁

خودم ۱۵۹ قدم سبزه روشن و معمولی ، شوهرم بور قد بلند ۱۹۴ قدشه و خوش قیافه 😅

عه مگه من مردم بلک جان😂😂😂😂بلک 😂😂😂

🅒🅐🅟🅣🅐🅘🅝 🅑🅛🅐🅒🅚 😁😁

طي آخرين تحقيقات بعمل آمده مشخص شده سخت ترين كار دنيا اينه كه خودتو جور ديگه اي نشون بدي....خودت باش تا راحت باشي!
من حالا جالبه شوهر خوشتیپ برام مهم نبود برعکس میشه 😁😁 خودم ۱۵۹ قدم سبزه روشن و معمولی ، شوهرم بور ...

من کلا تحصیلات و خانواده وپول و شغلم خیلییی برام مهم جالبه ایناهم معمولا مشکل دارن

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
من کلا تحصیلات و خانواده وپول و شغلم خیلییی برام مهم جالبه ایناهم معمولا مشکل دارن

ببین قانون جذب اینه که از ته دل یه چیزی رو بخوای اما آویزونش نشی که اصرار کنی الا بلا فقط اون باشه ، برعکس بذار رها باشه تا خودش آزادانه سمتت بیاد