2777
2789
عنوان

گوشیمو دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 55 پست
گفتن فقط اگه سیمکارت ایرانسل بندازه پیدا میشه

شما میتونی با کارتونش فردا برین کلانتری اعلام سرقت کنید و بعد شکایت از طریف دادکستری پیگیری میشه به محض روشن شدن از طریق شرکت ایرانسل و همراه اول پیام میفرستن بهشون و بعد ردیابی میکنن

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فعاله

اگر فعاله یه سایت هست آدرس جیمیلتو میدی محل گوشی دقیقا بهت میده الان آدرس سایتو یادم نیست بزار سرچ کنم دیدم میگم خودنم پیگیر باش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

https://myaccount.google.com/intro/find-your-phone?hl=fa

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

این سایتشه الان جیمیلتو بزن بمنم خبر بده 

من پارسال گوشیمو دزدیدن 

رفتم شکایت کردم 

ی کد بهم دادن برای ایرانسل یکی برای همراه

ک وارد کردم 

که وقتی اون سیم کارت انداخت توش

برام اس بیاد

بعد چندوقت پیام اومد 

اون پیامو بردم نمایندگی ایرانسل که بگن خط براکیه

اونام نامه زدن ب دادگاه و مشخصات طرفودادن ب دادگاه

دادگاهم براش احضاریه فرستاد

طرف اومد دادگاه گوشیمو اورد ام آش و لاش

خسارتم گرفتم البته

ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم نگران نباش پیدا میشه شما فردا برو اعلام سرقت کن 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

گوشی مامانم سامسونگ جی تری بود از رومیز محل کارش دزدیدن رفت پلیس ی شماره پیامکی بهش داد ک شماره سریال گوشیو بهش پیام بدیم تا ردیابی بشه وگرنه کاری از دستشون برنمیاد تقریبا صدتومن هزینه کردیم واسه پیامکا ولی نشد ک نشد گفتن باید سیمکارت بزارن ما ک بیخیال شدیم آخه مگه خودگوشی ردیاب نداره هیچکس پاسخگو نیس واقعا..از یکی از همکاراشم همین چند روز پیش دزدیدن 

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

دوست من میره مسافرت شیراز، شب ک تو چادر میخوابن چهار گوشیو باهم میبرن و الانم هیچ ک هیچ 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

اگر نتونستی بگو بهت بگم کجا برو 

برو کلانتری اعلام سرقت کن واست ردیابی میکنن

ولی اگه بگی گم شده کارت سخت تر میشه کلانتری واست انجام نمیده میگه برو دادگاه شکایت کن

که دادگاه هم بری اگه شانست بگیره طرف سیم کارت بزاره سریع پیدا میشه 

که نامه میدن مخابرات که انقضاش تا یک ماهه

اگه تا یک ماه طرف سیم کارت نزاره هی باید هرماه بری باز شکایت تنظیم کنی دادگاه تا بلاخره یه روزی طرف سیم کارت بزاره روش بلکه پیدا بشه

که بعضیا خسته میشن میگن ولش کن نخواستیم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ