2789
عنوان

بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 31 پست
خارج رحم چطوری معلوم میشه

از موعدت که گذشته باشه باید ازمایش تیتر بتا بدی. 48 ساعت بعد دوباره همون ازمایش رو توی همون ازمایشگاه تکرار کنی. اگر 2 برابر شده باشه مشکلی نیست. اما اگر کم زیاد شده باشه یا ثابت باشه یعنی خارج رحمیه. برا شما هنوز به موعدت نرسیده. من حواسم به این موضوع نبود. نگران نباش. الان بتات خیلی خوبه و مشکلی نداری. بزار از موعدت که گذشتاین کارو کن تا بفهمی خارج رحمیه یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوشنبه ۳۱ بود پنجشنبه ۱۴۷

اگر 2 شنبه رفتی که خیلی عالی بوده. همین الانم نشون داده خارج رحمی نیست. اصلا دیگه نمیخواد نگران باشی. فقط 8 هفتگی برو سونو تا صدای قلبش رو بشنون . کلا توی دوران بارداری همهمیخوان به ادم استرس بدن

شما بچتون چیه

نمیدونم هنوز. تازه هفته دیگه باید برم برا غربالگری اول و اگر بتونن فقط حدس بزنن جنسیتش چیه. برا جنسیت تا 4 ماهگی باید صبر کرد. فقط سعی کن خوب روی روحیت کار کنی. من خیلی خوب شروع کردم ولی الان تا یه شب گریه نکنم خوابم نمیبره. حالا به هر دلیلی

نمیدونم هنوز. تازه هفته دیگه باید برم برا غربالگری اول و اگر بتونن فقط حدس بزنن جنسیتش چیه. برا جنسی ...

هیچ علایم دیگه ندارم گاهی دور نافم همشم ترش کردم ولی هیچ تهوعی چیزی ندارم

منم عصبی شدم خیلی

عصبی میشی، سریع دلت میگیره، با کوچکترین چیزی بهت بر میخوره. من پیش از بارداری حساس بودم الان دیگه حساستر هم شدم. یه شب بخاطر اینکه شوهرم نشسته درس خونده گریه میکنم. یه شب بخاطر اینکه شامم رو دیر اماده کرده گریه میکنم، یه شب بخاطر عوارض بارداری گریه میکنم. کلا حالم از الان خودم به هم میخوره ولی دست خودمم نیست

اها دیگه ازمایش نرم

نه بابا نرو بچت سالمه انشاالله عزیزم همین که بتات بالا رفته یعنی داره رشد میکنه وحتما لقاحت دیر بوده هنوز جنین کوچولوئه دوماه شد برو سنو واسه قلبش 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
هیچ علایم دیگه ندارم گاهی دور نافم همشم ترش کردم ولی هیچ تهوعی چیزی ندارم

منم هیچ تهوعی نداشتم و ندارم. نه چیزی دلم میکشه نه از چیزی بدم میاد. دقیقا مثل یه ادم معمولیم. فقط از روز اول درد پری داشتم و هنوزم با فعالیت میاد سراغم و جدیدا هم یکم نفخ میکنم. خدا خیلی دوست داره اگر تهوع نیاد سراغت. چون خیلی اذیت میکنه. عزیز از منم میشنوی تا 3 ماهگی و غربالگری اول به کسی چیزی نگو. اگر نتیجه غربالگری خوب بود بعد بگو . مخصوصا خانواده شوهر.چون بعد اگر خدایی نکرده اتفاقی بیفته سرکوفتا و پرسجو هاشون در مورد بچه شروع میشه و دائم میرن رو اعصابت. اگر تا اون موقع طاقت نداری حداقل تا 8 هفتگی که ضربان قلبش رو بشنوی چیزی نگو

اینم بگم استراحتت خیلی زیاد باشه تا رشد کنه بچه از پله بالا پایین نرو زیاد سوار ماشین نشو 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا