2777
2789
عنوان

بی بی چکم منفی شد خیلی گریه کردم 😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوا ...

با گریه خوندم حاجتم طلبیدم مرسی عزیزم

ممنونم دعا کن واسم هرچی صلاحمه🙏

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

من هشتم ماه پیش باید پری میشدم الان دو ماهه که نشدم باردارم نیستم زیر دلم اینقدر باد کرده😢😢

شنبه می‌خوام برم دکتر ببینم این تنبلی تخمدان لعنتی کی دست از سرم برمیداره😢😢😢😢

دعا کنین این دکتری که میرم جواب بگیرم یکساله منتظرم 😢😢

استارتر عزیز حالتو درک میکنم متاسفم امیدوارم زود زود خدا بهت یه بچه ی سالم و صالح بده چند وقته اقدا ...

ممنونم عزیزم

تقریبا 2ساله که بچه میخوام یکساله اقدامم

اگه این ماه باردار نشم باید کلومفین مصرف کنم از ماه جدید😢

انتظار خیلی سخته همیشه دعا میکنم خدا به همه منتظرا نظر کنه

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

ممنونم عزیزم تقریبا 2ساله که بچه میخوام یکساله اقدامم اگه این ماه باردار نشم باید کلومفین مصرف کنم ...

واقعا انتظار بدترین درد دنیاست امروز صبح رفتم حرم امام رضا واسه همه منتظرای نینی سایت وقتی دستم رسید به ضریح دعا کردم انشالله زودتر همه ازین انتظار خلاص بشیم

واقعا انتظار بدترین درد دنیاست امروز صبح رفتم حرم امام رضا واسه همه منتظرای نینی سایت وقتی دستم رسید ...

ممنونم عزیزم التماس دعا

هر چی خدا بخواد🙏

ممنونم از نظرات همه خیلی دلگرم و آروم شدم

انشالله همه به خواسته هاتون هر چی که هست برسین🙏

اگه انشالله باردار بودم خبر میدم خیلی دعا کنید برام ممنون😔