2821
2789

نه حروم نیس دیگه ول کن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرسیدم اگه کسی توتو دوران دوستی رابطه داشته باشه بعد ازدواجم رابطش حرامه.داخل همین سایت شنیده بودم خ ...

عزیزم من اصلا سوالات مذهبیو بلد نیستم جواب بدم

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
پرسیدم اگه کسی توتو دوران دوستی رابطه داشته باشه بعد ازدواجم رابطش حرامه.داخل همین سایت شنیده بودم خ ...

اگر متاهل باشه یکیشون بله تا ابد به هم حرام میشن

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

بعد ازدواج حرام نیست.

عزیزم طرف اختلاص میکنه عین خیالش نیست تو داری حرف رابطه بعد ازدواجو میزنی.

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 
اگر متاهل باشه یکیشون بله تا ابد به هم حرام میشن

یعنی چی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

نه براي چي بايد حرام باشه 

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

اگه هر دو مجرد باشن نه مشکلی نداره

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
یعنی چی

واضحه دیگه اگر زن و مردی متاهل باشن و رابطه غیر مشروع داشته باشن حتی بعد جدایی هم نمیتونن با اونی که غیر مشروع رابطه داشتن ازدواج کنن.ولی میکنن خیلیا.من خوندم جایی پرسیدم گفتم پس چه جوری ازدواج میکنن گفتن میکنن دیگه

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

اگه هر دو مجرد باشن نه مشکلی نداره

چه چیزایی تو دین هس که ما نمیدونیم، عجب