من اصلا رجال مادرشوهر تاریک نزدم شما برو از رنگ لباس زیرشون درمانش کن اگه دکتری اگرم بلد نیس ...
فازت چيه شما؟الان شما خيلي با حيايي كه اينجوري حرف ميزني؟!؟شخصيت چيزه خيلي خوبيه واقعا كاش همه داشتن
❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بيا قسمت كنيم دردی كه داری بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗
برو تشخیص رنگ بده خانم دکتر بافرهنگ. معاینه کن بیمارتو بسلامت
😂
❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بيا قسمت كنيم دردی كه داری بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗
باز قرصاتو از اون ور به این ور خوردی؟😂😂😂😂والا عزیزم کمی که منطقی باشی این بنده خدا چیزی نگفته یه سوال پزشکی پرسیده اومدی اینجا شروع کردی به پرخاشگری منم از سوال ایشون خوشم اومد خواستم ببینم کسی تجربه درمان همیچین موضوعی رو داشته یا نه که با پیام های شما مواجه شدم و راستش بخاطر استارتر ناراحت شدم که این برخورد رو کردین باهاش همین
و البته اینکه هرکس دیگه ای هم بود وقتی حق رو ببینه بطرفشو میگیره و در مقابل کسی که ناحق میگه می ایسته این یه جیز طبیعیه والا حرفات ناحقه دروغ چرا؟
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
آخه الان ب نتیجه رسید؟؟؟؟ ،وقتی اینجا پزشک داره لازم نیس پس تاریک بزنه . آیا الان جواب گرفت؟::: و ...
نه بلانسبت من اشتباه کردم گفتم شما بی ادبی شما فقط کمی تندخو هستی خب والا من کاربری قبلیم ازش اومدم بیرون و دیگه رمزشو یادم رفته بود یه پروف دیگه درست کردم منم توی اون تاپیک های پزشکی با انواع سوال رو پرسیده بودم برا همین یه لحظه با استارتر همذات پنداری کردم و کمی ناراحت شدم البته اینجا سایت مشکلات زنان هست خواهرم الانه روز هم همه آقایون ازین چیز میزا زیاد میشنون عادی شده براشون در واقع تعریف حیا فرق کرده این روزا
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔