2777
2789
سلام من هفته 23 امروز تکوناش احساس نکردم خطرناکه ؟؟

بستنی بخور پهلوی چپ دراز بکش

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يه چيز شيرين بخور صاف دراز بكش و سرفه كن حركت ميكنه

الان دوتا تکون ریز رفت از چند هفته تکوناش مهم میشه؟؟

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
20 هفته, چون جفتم قدامیه

قدامی یعنی چی

من جفتم خلفی هستش

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
سلام من هفته 23 امروز تکوناش احساس نکردم خطرناکه ؟؟

ن عزیزم

ی وقت میبینی تکوناش کم هستش

یا در حال کار کردن ک باشی تکوناش حس نمیشه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
قدامی یعنی چی من جفتم خلفی هستش

قدامی یعنی جفت ب شکمه اول جفت بعد بچه

ولی خلفی اول بچه س بعد جفت

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

قدامی یعنی جفت ب شکمه اول جفت بعد بچه ولی خلفی اول بچه س بعد جفت

یعنی خلفی بیشتر حس میشه تکوناش یا قدامی؟