2821
2789
ما گلستانیم قرار فردا برف بیاد ولی چشمم اب نمیخوره اینجا تا بهمن برف نمیاد

چرا میاد ۹۵ابان برف اومد 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره  از صبح 1 متر برف اومده نمیتونیم بریم بیرون

منم اهوازیم اره برف داره میاد😁منم دارم آدم برفی میسازم

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
چرا میاد ۹۵ابان برف اومد 

استثنا هر چند سال یه بار یه سرما میاد درختهای مرکبات رو خراب میکنه میره باز چند سال بعد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

استثنا هر چند سال یه بار یه سرما میاد درختهای مرکبات رو خراب میکنه میره باز چند سال بعد

والا نمیدونم اون سال من زایمان کرده بودم خیلی اذیت شدم‌از سرمای برف از اون یادمه

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
والا نمیدونم اون سال من زایمان کرده بودم خیلی اذیت شدم‌از سرمای برف از اون یادمه

درختای حیاط ما رو خراب کرد همه رو کندیم دوباره کاشتیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کدوم شهری

واقعا باور کردی اهواز برف اومده!😁دارن شوخی میکنن عزیزم

من فکر میکردم اهواز بارون هم نمیاد

مشهدم هواشناسی اعلام برف کرد واسه امروز هوا هم خیلی سرده 

ان شاالله که بیاد دخترم خیلی منتظر

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز