2777
2789
عنوان

بچه ها در مورد عرق رازیانه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 10011 بازدید | 24 پست
میدونم در مورد رازیانه مفید بودنش برا خانم ها رو میدونم ولی چن روز پیش یکی بهم اینو گفت اصلا ترسیدم ...

منم میخوام بخورم برای صورت ام ..شما اطلاع دارید فقط صورتو چاق میکنه یا در کل چاق کنند ست ؟

دل ام آرامش میخواهد از جنس خودت 😍😍
منم میخوام بخورم برای صورت ام ..شما اطلاع دارید فقط صورتو چاق میکنه یا در کل چاق کنند ست ؟

چاق که نمیدونم من نمیخوام صورتم چاق بشه میخوام لاغرترم بشه تازه😂😂😂 میخوام صورتم سفت بشه مثل قبل ولی لاغرتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چاق که نمیدونم من نمیخوام صورتم چاق بشه میخوام لاغرترم بشه تازه😂😂😂 میخوام صورتم سفت بشه مثل قبل و ...

قبل ازدواج صورت ام تپل بود و بهم خیلییی میومد ولی الان بیشعورش لاغر شده بهم نمیاد ..ممنون موز میخورم حتما 

دل ام آرامش میخواهد از جنس خودت 😍😍
بیاین دیگه امروز قراره بخرم استفاده کنم موندم چکار کنم نکنه همه خوابن 😑

وای من ک  دوروز فقط خوردم انقد خونریزیم تو پریود شدید شد داشتم جون میدادم دیگه تمومه استخونای بدنم درد میکرد😣