2777
2789
عنوان

شریک زندگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 33 پست
اونايي ك تو ازمون شوهراشون قبول شدن😅لطفا  بگين چجوري ازدواج كردين  سنتي يا دوست بودين؟

کااااااملا سنتی پای دیگ آش منو دید خوشس اومد😄

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... 💍❤
کلا این خصلت تو ذاتشونه میترسن انگ زن ذلیلی بهشون بخوره تو دلشون هیچی نیست واسه نشون دادن قدرتشون ای ...

اره اما منم برای اینکه غرور خورد شده ی خودمو جمع کنم ، مقابله به مثل میکنم و درجا خشکش میکنم اما بازم درست نمیییشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظور از دوستی ساده بعنی دستت رو نگرفته؟... شیطون بلا...

عزیزم بعد از شش سال تازه منو از نزدیک دید دست که بماند 😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اره اما منم برای اینکه غرور خورد شده ی خودمو جمع کنم ، مقابله به مثل میکنم و درجا خشکش میکنم اما باز ...

خخخخ دقیقا منم همش ضایش میکنم که بقیه بفهمن تو جمع داره این حرفارو میزنه تنها که باشیم موشه😂😂😂😂

پس نامع رد و بدل کردین...خخخخ

نه دیگه اینقدر فسیل نیستیم 😁یه گروه مجازی بود از اونجا اشنا شدیم . بقیه رفت و امد داشتن من خب شرایطم فرق میکرد همیشه دور میموندم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
کلا این خصلت تو ذاتشونه میترسن انگ زن ذلیلی بهشون بخوره تو دلشون هیچی نیست واسه نشون دادن قدرتشون ای ...

عزیزم بعضیاشون اینجور ک گفتی هستن بعضیاشون نیستن.

شوهر من اصلا اینجور ک گفتی نیست میگه هرکی هرچی میخواد بگه من بخاطر خودمو خودت زندگی میکنم چیکار به متلک بقیه دارم.

حتی جلو دوستاش پا میشه تو خونه بهم کمک میکنه کار میکنه یا سعی میکنه حرف حرف من باشه 

ختی خونواده پدریش تاکید دارن ک مرد نبایدتو خونه کار کنه ناز بکشه کمک همسرش کنه ولی شوهرم جلو اوناهم محل نمیده به کفته هاشون یا تیکه هایی ک میندازن

داییم و بابامم هم مثل شوهرمن

عزیزم بعضیاشون اینجور ک گفتی هستن بعضیاشون نیستن. شوهر من اصلا اینجور ک گفتی نیست میگه هرکی هرچی می ...

چقد خوب اسفند دود کن برای خودتون عزیزم

از تو گروه مجازی راه به ی وی پیدا کرد پس... خیلی جالب..

اره دیگه از همونجا کم کم دلش رفت 😂

بعضی مردها واقعا زنشون را دوس دارن ولی به قول معروف انگار گیج و پرتن و تویه باغ دیگه سیر میکنن ......نمیشه گفت بعضی مردها بیخیال زنشونن.....بعدم تو بعضی خونواده ها ازروی بی فرهنگی و بیسوادی مرد را دست میندازن ک زن ذلیله مثل شوهرمن اوایل تو جمع خیلی حواسش به من بود ولی یه دوبار گ پیش هم بودیم دیدم مامانش کشیدش کنار و گفت زشته پشت سرت دارن حرف میزنن اینقدر زن زن نکن اونم ازاونروز خیلی خودشو تو جمع میگیره 

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
وای چ جالب ماهم تو گروه مجازی اشنا شدیم یه سال دوست بودیم بعد ازدواج کردیم😉

ما هم تو گروهمون ازدواج زیاد داشتیم ولی بی اغراق سر ازدواج ما همه خیلی خوشحال شدن و از راه دور اومدن

ما هم تو گروهمون ازدواج زیاد داشتیم ولی بی اغراق سر ازدواج ما همه خیلی خوشحال شدن و از راه دور اومدن

ما بعد اینکه دوست شدیم از گروه زدیم بیرون اما ما زیاد قرار گذتشتیم و همو دیدیم و قسمت شد96.4.4 ازدواج کردیم.

شما چند وقته ازدواج کردین عقدین یا عروسی کردین