سلام دوستان من تبخال تناسلي دارم از دوست پسر سابقم گرفتم مدت سه ساله و هر بار رابطه دارم بلافاصله عود ميكنه كسي هست كه هم مشكل من باشه ؟و ازدواج كرده باشه ميخوام بدونم بازتاب اين مسئله تو زندگي مشترك چقدر اثر بدي داره لطفا اگه تجربه دارين بفرمائيد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دوستان گرامي اين جور سايت ها در تمام دنيا براي مشكلات اين چنيني و تبادل نظر و به منظور بالا بردن سطح اطلاعات جامعه راه مي افتن دليلي به اين همه توهين نبود
نه ولی اون مدت که داشتم ابعاد تبخال ها نصف کف دست بود و من از درد ناله میکردم آب که میخورد استخونم ت ...
اخي بله متوجه ام خيلي دردناكه تبخال ويروس كه نوع يك و دو داره نوع يك در دور لب ميزنه و نوع دو در ناحيه تناسليو به جز زخم دردناك خطر ديگري نداره بر عكس زگيل كه اغلب سرطان زاست خيلي از ادم ها تبخال دارن كه خودشون خبر ندارن و ازمايش تخصصي داره كه ممكنه در طول زندگي فرد اصلا عود نكنه و ممكنه عين كيس من مدام عود كنه
نه روح عرفانی دارم نه قدیسم نمی دونم چه اصراری داری که به من برچسب بزنی این که کار زشت ...
خانم در خصوص اين چيزها صحبت نكردن كه الان يه جماعتي دارن بهتره شفاف سازي بشه حتي مادر ها به دختراشون بگن كه مراقب باشن صحبت نكنيم اصل مسئله كه از بين نميره ميره ؟شما هم ناراحتي برو تاپيك گلدوزي و خياطي كه مناسب حال و هوات باشه رو بخون