2777
2789
چقد مطمئن حرف میزنی اگه اینجوریه در طول سال بخری عید بفروشی 😁😁😁

تا بوده همین بوده همیشه نزدیک عید طلا میکشه بالا😐

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیتونی؟خونه داری؟خرجی میگیری،یکمشو بزارکنار هر ماه منم اینکارو میکنم الان ی وام خونگی نوشتم 5 ت ...

اهل خرجی دادن نیست شوهرم

مبگه هرچی لازم داری ازهمون خرج خونه بگیر

دیگه خودم باید همه چیزو مدیریت کنم

خودمم دلم نمیاد چیزی وایه خودم بزارم کنار

آره دست خودمه پول هرچقدرم جمع کنم دوباره میرم خرجش میکنم مرض دارم من 😄

خیلی خوبه ک دستتهپول،وام خونگی بنویس ک هر ماه مجبور بشی پول بدی،بعدشم ک ب اسمت دراومد یا طلا بخر،یا بزار بانک سپرده کن ک نتونی بهش دست بزنی،پس اندازاز خودت داشته باشی خیلی خوبه آدم پشتش گرم میشه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
اهل خرجی دادن نیست شوهرم مبگه هرچی لازم داری ازهمون خرج خونه بگیر دیگه خودم باید همه چیزو مدیریت ک ...

اشتباه نکن عزیزم ،منم اول مثل شما بودم خونه دارم ی روز ک با شوهرم خیلی دعوای شدیدی کردیم از لجش کارت و برداشت بهم نداد اون مدتی ک قهر بودم ی هزاری نداشتم مواد خوراکی بخرم اونجا ب خودم اومدم ،قرار نیست ک پس انداز کنم بدم ب این و اون ک عذاب وجدان داشته باشم میخوام خودم پشتوانه داشته باشم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

من تویه وام خانوادگی شرکت کردم وقتی انشاله اسمم درومد 3ملیون هست 

میخوام بزارم توبانک سودش روبگیرم میدونم خیلی کمه 

ولی با3ملیون نمیشه هیچ کارخاصی کرد

برای سلامتی دخترم دعاکنید