2777
2789
عنوان

مهمان مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 32 پست

ب نظرم نه چیزی بگو... نه بدخلق بشو... حتما دوستون دارن... حتما با شما راحتن... اومدن خونه بچشون.. بلاخره ميرن... تا آخر عمر ک نمیمونن حالا 10روز دیرتر... ولی با اینکه سخته چیزی نگو... بخاطر همسرت احترام بزار.. بخاطر پدرو مادر بودنشون 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه راه حل بدین

به قول یکی از دوستان توی یه تاپیک دیگه چندتا آیت الکرسی بخون تا برن.....................منم خودم همیشه یا جوادالایمه ادرکنی به هرتعدادی که بتونم میخونم........جواب میگیرم

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

مامان بزرگ و باببزرگ منم وقتی از شهرستان میومدن بیشتر خونه داییم میموندن شبی یه شب خونه بقیه بچهاش بقیشو خونه پسرشون ....اونجا راحتتر بودن دیگه خونه پسرشونه.

البته جوری میومدن که به هرکسی یه شب بخوره .....

اینام الان مهمونن دیگه چندروز دیگه میرن تحمل کن و روی خوش داشته باش😊

💖
یه هفته ولی میخوان بمونند

عزیزم یه هفته که چیزی نیست اینقدر بی تابی میکنی.

بخوان بمونن فوقش یه هفته هم میمونن.

یه ذره تحملتو بیشتر کن .تا اذیت نشی. اونارو که نمیتونی بیرون کنی . پس باید  صبر کنی تا خودشون برن.

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

من یه خواهرشو دارم .خونشون تا خونه ما چند تا چهارراه بیشتر بیست. یه وقتهایی چمدون مینده میاد خونه ما یه ماهی میمونه.

خیلی بهم سخت میگذره ولی چه کنم .

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
یه هفته ولی میخوان بمونند

اگه مادر خودت هم بود همینو میگفتی اخه جرا خدایی  اونم مادره اومده خونه پسرش درسته سخته برا شما ولی عیبی نداره تحمل بکن هیچ کس درخت نمیشه تو خونه کسی سبز بشه میرن شما تا میتونی احترامشون بکن دنیا دار مکافاته

الان میان میگن تحمل کن بعد خودشون یه حرف تلخ و تاب نمیارن...بابا آدم حتماا خوبی ندیده ک خوشش نمیاد بمونن خونه پسرش نیست خونه هردوشونه...بااین تفاوت ک مدیر خونه زنه ..سخته حتمااا ..درسته یکی نوشته درخت نمیشه بله نمیشه ..ولی گاهی زیادی میشه باعث ناراحتی میشه

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

بابت هرکاری که براشون میکنی نیت کن. مطمئن باش خدا اجرشو چند برابر میده 

من وقتی دو سه هفته بود عروسی کرده بودم خانواده شوهر نقاش آوردن خونشون و یه ماه اومدن خونه ما دهنمو سرویس کردن اما هیچی بهشون نگفتم اصلا هم به نظرشون مزاحمت نبود فقط با خدا معامله کردم

چند تا چهارراه؟؟ چمدون؟؟؟؟ 🤔

بخدا.

باورتون نمیشه

آخه مجرده سن بالاست.

عزیزم به این فکر کن باهاتون راحتن که موندن 

من دوتا جاری دارم تو یه شهر دیگه مادرشوهرم وقتی میره شهرشون فقط خونه یکی از پسراش چندروز میمونه ولی خونه اون یکی درحد یه سر زدن یا اگه برا شام یا تاهار دعوتش کنن میره و بعدبرمیگرده باز خونه اون پسرش چون واقعا جاریم نهایت احترامو بهشون میزاره و خودشونم میگن راحتیم پیشش

درصورتیکه اون یکی جاری خیلی بدجنسه حتی چند بار با مادرشوهرم دعواکرد در حد فحشای بد 

🎉🎉🎉🎉

تاسف تاسف تاسف 

بندازشون بیرون!!!!

واقعا که مثل اینکه پدرمادر همسرتن مثلللل پدر مادر خودت خونه بچشونه حق هم دارن که بمونن اگه بخوای درستشم حساب کنی حق اونا بیشتر تا کسای دیگه😐😐😐😐درککک نممیییکنم واقعااا پدر و مادر خودتونم میاد همینو میگین؟؟؟

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس