2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول موادت رو از یخچال دربیار .دوتاتخم مرغ .یه لیوان شکر .نصف قاشق چایخوری وانیل رو باهم مخلوط کن و با همزن بزن تا کرمی رنگ بشه بعد نصف لیوان اب یا شیر با نصف لیوان روغن بهش اضافه کن . اون ور یک لیوان و نیم ارد رو با یه قاشق بکینگ پودر و 3قاشق پودر کاکائو 3بار الک کن و تو 3مرحله به مواد تخم مرغیت اضافه کن .دیگه با همزن نزن چون پف نکن اروم با لیسک یا قاشق هم بزن و تا نصف فنجونا بریز .اب که جوش اومد بچین تو قابلمه حرارت ملایم با دمکنی ضخیم

اول موادت رو از یخچال دربیار .دوتاتخم مرغ .یه لیوان شکر .نصف قاشق چایخوری وانیل رو باهم مخلوط کن و ب ...

نیم ساعت اول اصلا باز نکن درش رو .کلا 35تا 40دقیقه روی گاز باشه .بعد خاموش کن و ده دقیقه درش رو باز نکن بعدش باز کن و با خلال چک کن .دقت کن دم کنیت ضخیم نباشه عرق میکنه میریزه رو کیکت و خرابش میکنه

بزار من فوق تخصص کیک  پزی سایت رو بهت معرفی کنم او کسی نیس جزززززززززز ...

ای جان .😍😍😍💘 ذوق مرگ شدم که اینجوری. یادم رفت 😃😂😂

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️