2777
2789
عنوان

رمان

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 19 پست
منم نخوندم میخواستم امروز برم بخرم ، ولی جدیدا پول کتاب دادم دیگه پول ندارم 😢😢😢😩😩

ایشالا دستت بیاد بگیریش😍😍😍 اگر تهرانی ی سر بزن ب مرکز تبادل کتاب چهارراه ولیعصر

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشالا دستت بیاد بگیریش😍😍😍 اگر تهرانی ی سر بزن ب مرکز تبادل کتاب چهارراه ولیعصر

تهران نیستم اطراف تهرانم ، متاسفانه نمیتونم برم کاش یه کتابخونه نزدیکمون داشت خیلی خوب بود 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
تهران نیستم اطراف تهرانم ، متاسفانه نمیتونم برم کاش یه کتابخونه نزدیکمون داشت خیلی خوب بود 

آره واقعا کتابخونه خیلی خوبه  

الان که گروه های کتابخوانی تل گرام هم فعال هستن منتها هم‌چشم خسته میشه هم کتاب ی لذت دیگ داره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
آره واقعا کتابخونه خیلی خوبه   الان که گروه های کتابخوانی تل گرام هم فعال هستن منتها هم‌چشم خس ...

اره منم چند تا کتاب از فیدیبو خریدم ولی با موبایل حال نمیده 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز