2777
2789
عنوان

بیاین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 51 پست
مگه داااریم !!!😲😲😲بذار برم نت سرچ‌ کنم ببینم قضیه چیه😲

خااابیا خاهر خخخخخخ

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
مگه داااریم !!!😲😲😲بذار برم نت سرچ‌ کنم ببینم قضیه چیه😲

بله داریم

کجا بودین تا حالا

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خااابیا خاهر خخخخخخ

فک کنم برادره

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
اره والا وگرنه چطور میشه یه نفر گوشی به دست نشسته باشه و..

انگار که میدونست دقیقا از چه دقیقه ای صحنه ی فیلم شروع میشه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خااابیا خاهر خخخخخخ

چقد خ

داشت جمله ات😂😂😂😂

فک کنم برادره

همیییشه اسم کاربریا رو نیگا نمیکنم من

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
قبلا این فیلم سانسور شده اش پخش شده بود😒😒😒

باو دیدن کیفیتش کمه رفتن اصلشو دانلود کردن به تدوینگر گفتن صدا گذاری کن فلان قسمتشم در بیار اینم رفته صدا گذاری کرده ولی یادش رفته اون قسمتا رو برداره داده به ارزیاب گفته حله 

ارزیابم نکرده بازبینی کنه رفته رو آنتن 

ازون ورم ناظر پخش سر پخش نبوده که لااقل ببینه تکرارشو نذارن یا قطعش کنن 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
من چند وقته تل گرام پاک کردم کلا بی خبرم از همه جا اینجا هم‌ تازه عضو شدم انگار بیشتریا خانومن خجالت ...

بگین قطع کاربریتون کنن دیگه خجالت نداره

فک کنم برادره

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐گفتم چرااااا بیخبره نگو تو سایت زنونه بین تاپیکای مادرشوهر خواهرشوهری ول میچرخه که اخبار جامعه رو نمیدونه 😐

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
باو دیدن کیفیتش کمه رفتن اصلشو دانلود کردن به تدوینگر گفتن صدا گذاری کن فلان قسمتشم در بیار اینم رفت ...

اره میدونم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐گفتم چرااا ...

ای خدا نکشتت😦😦😦😦😦