2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زندگی با مردیکه قبلا ازدواج که و یک بچه هم داره فک نمیکنم پایان خوش داشته باشه چون اون هنوز فک ...

خب اگرم بچه نداشت و مث من جداشده بود یعنی ب قبلی فکر نمیکرد؟

سعی کن باهاش به آرامی صحبت کنی بهش بگو برام خیلی باارزشی واقعا ناراحت میشم وقتی عصبی میشی آخه اینجوری مریض میشی من نگرانتم،ازش بخواه راجع به رفتارش صحبت کنه،بگو دلم میخواد همیشه خوب باشی،بگو هرمشکلی داشته باشیم با کمک خدا وباهم حلش میکنیم نگران نباشه...

سعی کن باهاش به آرامی صحبت کنی بهش بگو برام خیلی باارزشی واقعا ناراحت میشم وقتی عصبی میشی آخه اینجور ...

خیلی باهاش حرف میزنم همون موقع تایید میکنه و میگ شمادرست میگی. وقتی عصبی میشه میگ من عصبی ام همین ک هستم.  

سعی کن باهاش به آرامی صحبت کنی بهش بگو برام خیلی باارزشی واقعا ناراحت میشم وقتی عصبی میشی آخه اینجور ...

من ازش دلخور شدم جواب تلفن ندادم هی زنگ میزد حالا ک جواب دادم خیالش راحت شد قطع کرد

[QUOTE=78561152]خب اگرم بچه نداشت و مث من جداشده بود یعنی ب قبلی فکر نمیکرد؟[/QUOTEچرا باید فکر قبلا رو کنه زیاد حرف های اینجا رو جدی نگیر

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

خیلی باهاش حرف میزنم همون موقع تایید میکنه و میگ شمادرست میگی. وقتی عصبی میشه میگ من عصبی ام همین ک ...

باید ببریش مشاور

زندگیه قبلیش اعصاب و روانشو بهم ریخته

ای قضا گردان زندگی را سختترش نکن 💖 یا صانع دوباره بساز 💚