2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 45 پست

حالا من دوستم ازدواج کرده بود تو سن پایین18سالگی ی بجه داشت و طلاق گرفت حالا بعد3سال دوباره ازدواج کرد با. یه پسر. ببین یعنی حق خودش میدوتسته که بهترینا مال خودشه نرفته بشینی غصه بخوره بگه خب ازدواج دومم باید با مرد طلاق گرفته باشه یا حد من چون بچه دارم مرد بچه دار باشه. 

سطح توقعتو بالا ببر نشین صرفا برای ازدواج مردن و ازدواج کنی 

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

استاد ما مجردبود خیلیم خوشگل موشگل جای برادرم رفت یه خانومی ک عروسیم کرده بود و بعد دوسال جداشده بودروگرفت چیت کمه تو مک. مامان وبابات چرا اصلا گذاشتن تو ب این موردفک کنی لطفاقبول نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه بعضی جاها اینجوری نمیگن😔😔😔

آره قبول دارم

من بعد از جدایی یه خواستگار داشتم که مثل شما کرد بود، با اینکه یه شهر دور از خانواده و کاملا مستقل بود ولی هر چی تلاش کرد خانواده اش راضی نشدن.

البته من یه دختر دارم و اونا با این قضیه کنار نیومدن

فرهنگ ها خیلی متفاوته درست میگی.

عزیزم چنتا بحث هست تو مورد شما

1- دوران نقاهت طلاق حد اقل 6 ماهه که تو این مدت با هیچ کس نباید وارد هیچ رابطه ای بشین

2- ازدواج در سن پایین و بعدش طلاق صدماتی به شما وارد کرده که شاید هموز خودتم نمی دونی و باید صبر کنی خودشون رو نشون بدن و برای درمانشون اقدام کنی

3- دلیل نمی شه چون مطلقه هستین با یکی که خیلی از شما بزرگتره و بچه داره ازدواج کنین

4- سنتون هنوز خیلی پایینه و مطمئن باشین انقدر فرصت دارین که زن مستقلی بشین که شاید 5 ساله دیگه حتی به ازدواج فکر هم نکنید

5- مشاوره های رایگان زیادی هست که می تونین ازشون کمک بگیرین، اما انتخاب مشاور هم خیلی مهمه و ...............

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
یک سال سه چهار ماهیه جدا شدم

خیلی متاسفم،مراقب باش تجربه تلخ تکرار نشه،عجله نکن،فقط بیست سالته،ازدواج تو سن پایین اشتباهه

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

نهایتش جدا شو با مهریه خفتش کن یه جا رو اجاره کنی برا خرجتم برو سر کار خیلی بهتر از خودکشیه 

میخای خودتو بکشی که حتی زحمت مهریه رو هم نکشه مردک

به خدا من از مرگ میترسم  فک میکنی اون دنیا چه رنگیه اونم وقتی خودت زندگیتو تموم کنی

یادمه پسر یکی از آشناهامون خودکشی کرده بود خودشو سوزونده بود بردنش بیمارستان التماس میکرد به پدرمادرشو و دکترا که اشتباه کردم کمکم کنید من نمیخام بمیرم ولی متاسفانه فوت کرد