2777
2789
عنوان

شمام با شوهراتون خل و چل بازی در میارید😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5766 بازدید | 111 پست
اووو آره. یه بار آرایشش کردم لامصب انقدر خوشگل شد آخه خودش چشماش عسلیه مژه هاشم بلندو فر. باآرایش جی ...

عکس# ما# ‌عکس میخوایم یالا 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
من یه بار لجشو در اوردم اون دمپایی پرت کرد من کمین کردم دمپایی رو پسس دادم اینقدر دمپایی پرت کردبم ...

😂😂😂😂ما با بالشت دخترم میزنیم همو کوچیکه پُره مثل گوله میخوره تو صورت آدم😂😂اینو موقع هایی بازی میکنیم که هر دو حال نداریم پاشیم سر جای خودمون هی بالش میخوابونیم تو صورت هم😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما کتک کاری گاهی وقتا میزنیم دنبال هم دوتامونم میگیم آخرین ضربه باید من بزنم آخرش اون کوتاه میاد بغلم میکنه منم خوشحال که آخرین ضربه من زدم دیگه مسابقه دندون اون بدش میاد ولی مجبوره من میگیرم بگیره تلافی کنه 

نصف شب که دستشویی داشته باشم چون میترسم برم برای اینکه بیداربشه  بیدارش میکنم بعدشوهرم هراسان بهم نگاه میکنه میگه چیه،منم میرم سمت در بیرون میگم خدافظ من رفتم😔شوهرم فک میکنه من دارم توی خواب میرم بیرون سرعتی میاددستمومیگیره میگه کجا میری،من زودمیرم دستشویی میگم من رفتم جیش کنم🤣

😁😁😁😁 من شوهرم عشق بندریه .همچین سینه هاشو میلرزونه هرکی ندونه فکر می‌کنه ۸۵ که اینقدر عشق لرزوند ...

😂😂😂

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

من اصلا دوس ندارم شوهر ایندم از اینکارا بکنه 

دوس دارم سنگین و با جذبه باشه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

اره نصف شبا تو حال بیدار بودیم میرفتیم پشت مبل بهم تیراندازی میکردیم😐

یا چن سال پیشا هرکی زودتر بیدار میشد حق داشت رو اون یکی آب یخ بریزه😐😭

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

ديشب داشت درس ميخوند پيشش نشسته بودم روي دستم اسمشو با خودكار نوشت چيزي نگفتم 

خوشش اومد 

روي بازوم نوشت 

پشت گردنم نوشت روي پام نوشت 

كلا بدنمو خودكار كرد 

هر كاري هم كردم نتونستم از زير دستش در بيام 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛