2777
2789
عنوان

بیاین کشف کردم دامادعروس 13 ساله چندسالشه😛😟

| مشاهده متن کامل بحث + 6801 بازدید | 378 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا ..بد بخت هنوز به دوست دختر نرسیده من میگم بریم خواستگاری   گفتم ببینم نظرش چیه 😯😯😯

درستشم همینه هر سنی باید دغدغه های خاص خودشو بطلبه.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
درستشم همینه هر سنی باید دغدغه های خاص خودشو بطلبه.

بله همینطوره ..من اون یکی پسرم ۱۹ سالشه هنوز دست دختر نداره خیلی جاها میریم میبینم دخترها خیلی پا پیچش میشن میخوان نزدیک بشن بهش اما خودش روی خوش نشون نمیده ..میگه فعلا زوده حوصله این کارا رو ندارم 

چه جالب منم20ازدواج کردم و 21پسرمو باردارشدم الانم11سال میگذره الان تازه دارم معنی زندگی و بچه داری ...

ولی من ترجیح میدادم مثل تو ۲۰سالگی ازدواج میکردم و سریع هم بچه دار میشدم،الان ۳۵سالمه هنوز بچه دار نشدم خیلی ترس از آینده دارم خیلی غصه میخورم😢

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

و اما کلام آخر

استارتر  به جای برداشتن قدمی مثبت در جهت رشد فرهنگ جامعه با نشر اکاذیب (اگر خیال بافی باشه) و برای اشاعه مضحک ترین حرکت و عادی جلوه دادن اون 

و اگه واقعی باشه برای صرفا خنده و سرگرمی و هر چیز دیگه ایی که از قصدت بی خبرم اینکارو انجام دادی 

برات بسیار متااااسفم چون میتونستی این تاپیک رو نزنی و به اون جشن هم نری و به نوعی مخالفت خودتو اعلام کنی

به عنوان یک زن که حتما مادر هستی یا خواهی شد 

امیدوارم به اون درجه از درک و فهم برسی که چقدر این موضوع فاجعه ست و باعث خجالته حتی بیان کردنش ولو در مجازی که همو  نمیشناسیم 

تلنگر#  

ولی من ترجیح میدادم مثل تو ۲۰سالگی ازدواج میکردم و سریع هم بچه دار میشدم،الان ۳۵سالمه هنوز بچه دار ن ...

باورت میشه بعضی وقتها میشینم حرص کارامو میخورم

هیچی نمیدونستم از بچه داری بدون چکاب باردار شدم تو ماه دوم رفتم سونو یه کیست تو تخمدانم بود دوسه برابر اندازه جنین بود

هیچی از بچه داری نمیدونستم فقط دنبال کارا بودم و بچه رو میسپردم به این و اون 

عذاب وجدان میکیرم بخدا حتی نمیدونستم زشته جلو بقیه شیر بدی به بچه😤😤😤

اه دوباره یادم افتاد حرصی شدم خدا ببخشه چون بی منظور بودن

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍