2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری وام بگیرم

81 بازدید | 16 پست

میخوام وام بگیرم کسی میتونه راهنماییم کنه چکار کنم چه مراحلیو باید پشت سر گذاشت 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگي داره چه وامي بخواي بگيري چه مقدار باشه از چه موسسه اي باشه

همینو میخوام بدونم با هیچیش اسنا نیستم 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
طلا داری 

طلا چطور؟ برای یه کاری ده تومن پول لازم دارم نمیدونم چجوری برم برا وام

طلا چطور؟ برای یه کاری ده تومن پول لازم دارم نمیدونم چجوری برم برا وام

یه بانکی هست اگه صدوپنجاه گرم طلا گرو بزاری ده تومن وام میده اولا دویست گرم بود الان چون طلا گرونه کرده صدوپنجاه گرم

یه بانکی هست اگه صدوپنجاه گرم طلا گرو بزاری ده تومن وام میده اولا دویست گرم بود الان چون طلا گرونه ک ...

چه بانکی چجوریه واقعا اینجور بانکی هست؟؟

سال بعد باید به جای ده تومن دوازده پس بدی اگه نداشتی دوتومنو میدی دوباره تمدید میکنی

بجا ده تومن دوازده تومن😳😧😧😓