mamankockoloo_17 مدیر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3889 عنوان یکی بهم بگه چیکار کنم😩😣 | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 20 پست رشد ناخنام بیش از حد زیاده چیکار کنم طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤ 1397/10/11 | 19:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39736 مامانمم هی بهم استرس میده میگ کلسیم فق میره تو ناخنات😂 😂😂😂 چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
mamankockoloo_17 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3889 😂😂😂 😂😂😂بعد ناخنامم ببینی مث چی سفیدن همه میگن عه چه خوشگل لاک زدی میگم نه باع ناخنای خودمه کلان با ناخنام مشکل دارم یه زمونی ناخنامو میخوردم رفتم دکتر بعد اون نمیخورم ک هیچ هی رشد میکنن هی میگیرم طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39736 😂😂😂بعد ناخنامم ببینی مث چی سفیدن همه میگن عه چه خوشگل لاک زدی میگم نه باع ناخنای خودمه کلان با نا ... خوبه که اما بهشون برس مرتب سوهان بکش چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
mamankockoloo_17 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3889 خوبه که اما بهشون برس مرتب سوهان بکش حوصله ام نمیکشه اولش خیلی خوب میرسیدما از وقتی حامله شدم دیگـحوصله ارایش کردنم ندارم از خودم انقد بدم میاد ک نگو طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39736 حوصله ام نمیکشه اولش خیلی خوب میرسیدما از وقتی حامله شدم دیگـحوصله ارایش کردنم ندارم از خودم انقد بد ... عزیزم 😁 پ چه سخته حاملگی😕 چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39736 😂😂😂بعد ناخنامم ببینی مث چی سفیدن همه میگن عه چه خوشگل لاک زدی میگم نه باع ناخنای خودمه کلان با نا ... ناخنای ارزو هم تو سریال انام سفیده ، گفتی یاد اون افتادم چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه