2777
2789
چه بد☹️☹️

خیلی بد😖

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آبجوش آبلیمو عسل بخور چند بار خوب میشه

ممنونم گلم مرسی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
😍درست کردی من هنوز درست نکردم فقط مقدماتو کارو آماده کردم شوهرم 9ونیم میاد😂

ب من میگی طرز پختشو

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
ب من میگی طرز پختشو

گوشت و پیازو حسابی ورز میدی گویی میخوای کباب واقعی درست کنی نمک فلفل و ادویه میزنی 

بعد میذاری تو تابه گوجه حلقه ای هم میچینی روش میذاری به حال خودش بپزه 

من تو تابه 2طرفه درست میکنم دوطرفش رو سرخ میکنم

البته خودم رژیمم😂

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

گوشت و پیازو حسابی ورز میدی گویی میخوای کباب واقعی درست کنی نمک فلفل و ادویه میزنی  بعد میذاری ...

گوجه هاشو بچینم روش دیگه نمیخواد اون روشو سرخ کنم؟

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢