جاریم خیلی حسوده نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم اون پیش مادر شوهرمه ولی ما خونه مستقل داریم بعد چند شب پیش میگه خوش بحالت اگ لباس تن نداشته باشی خونه داری بعد میگه کاش من هیچی نداشتم ولی خونه داشتم یا میگه خوشبحالت تو چقد لباس داری یا نمیدونم چی داری همین حرفاش کاری کرده ک من دیگه کمتر برم خونه مادر شوهرم دیگه کلافه ام کرده راهنمایم کنید چطور باهاش رفتار کنم
منم خیلی از آدمایی که میگن خوشبحالت عصبی میشم.یه دوست اینجوری داشتم تا باهاش رفت و آمد داشتم هر روز یه اتفاق بدی واسمون میفتاد.از موقعی که قط رابطه کردم خیلی اوضاع زندگیم بهتر شد.حتی اگه من یه ساندویچ درست میکردم میبردم دانشگاه میگفت خوشبحالت خونتون پنیر داشتین.ما تموم کردیم یه مدته شوهرم نمیخره😕
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
هربار که اینو میگه یه صلوات بفرست به خودت فوت کن...یه وقت چشمت نکنه...منم شوهرم موقعی که نامزد بودیم تازه که رفته بود سر کار بنده خدا با قرض و قوله سمند خرید...همه فک کردن چقدما پولداریمو وضعمون خوبه...میدونستم چشممون میکنن...الآن حسرت داشتن یه پراید رو میخوریم...
از سادگیشه.احتمالا سنش کمه و کم تجربست.یا اختلاف و مشکلات داره تو زندکیش و فکر میکنه داره درددل میکنه و فکر نمیکنه طرف ناراحت بشه.وکرنه هیچوقت یه جاری اینجوری نمیشینه بگه خوش به حالت تو داری من ندارم.
گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
گناه داره.اینحور نگو.دلش میخواد مستقل باشه و خونه داشته باشه.یکم درکش کن ورفتارتوباهاش بهتر کم.خود ...
بخدا درکش میکنم ولی خیلی خاله زنک اخه من غریبه ام تو این فامیل و خانواده اون دختر عمه اشونه عرسوشون.همشم تنهاس مادر شوهر بدبخت هم ک همش پیش دختراس یا خونه داداشاش.😐
از سادگیشه.احتمالا سنش کمه و کم تجربست.یا اختلاف و مشکلات داره تو زندکیش و فکر میکنه داره درددل میکن ...
آره واقعا همینطوره...ولی بعضی وقتام از حسادته...جاری من ۱۴سال زودتر از من ازدواج کرده بود مدام حسرت من میخورد ۱۰سال ازم بزرگتره تا باهاش رابطه ام رو کم و رسمی کردم مثلا میگفت خوشبحالت من تازه ۴ساله خونه دار شدم تو از اول خونه داشتی امدی سر خونه زندگی آماده حالا اینو نمیگه شوهر اون موقعه ازدواج ۲۲بود خودش ۲۰ من ۲۴بودم شوهرم ۳۰.شرایط رو نمیسنجید
آره واقعا همینطوره...ولی بعضی وقتام از حسادته...جاری من ۱۴سال زودتر از من ازدواج کرده بود مدام حسرت ...
من خودم ۳تا حاریه وحشتناک دارم ولی باعاشون کنار اومدم.چون خصلت جاریهارو نسبت به هم میدونم میگم که این از سادگیشه که این حرفارو میزنه
گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را