2777
2789
نه عزیزم. منم نبودم رای دادگاه با اس میاد .

من هفته آینده آخرین جلسه دادگاهمونه.وکیلم گفت حتما بیا.ولی از خدامه که طرفم نیاد.حالم ازش بهم میخوره.

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
من هفته آینده آخرین جلسه دادگاهمونه.وکیلم گفت حتما بیا.ولی از خدامه که طرفم نیاد.حالم ازش بهم میخوره ...

مگه چند جلسه دادگاه براتون تشکیل شده؟ طلاقتون توافقیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کهدارید طلاق میگیرید حستون چیه؟؟؟؟

میدونم نا احت هستین میدونم که میگید کاش از اول زنش نمیشدید،ولی منظورم اینه حس سرخوردگی حس اینکه افسردگیواینا....

حالتون الان چطوریه؟؟

من خداراشکر مشکلی ندارم ولیوقتی بهش فکر میکنم به حدی داغون میشم که قابل گفتن نیست،میخام بدونم شما پطور دارین باعاش کنار میاین

مغز آدم عجب جونوریه ها 🐲یادش میمونه یه چیزی یادش رفته🏃اما یادش نمیاد چه چیزی یادش رفته😕امیدواریم تو ورژنهای بعدی این مشکل هم حل بشه😎
مگه چند جلسه دادگاه براتون تشکیل شده؟ طلاقتون توافقیه؟

یکساله درگیریم.فک کنم پنج جلسه .من هیچ وقت نرفتم وکیلم می‌رفت.توافقی نیست.ترافعیه

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
الان کهدارید طلاق میگیرید حستون چیه؟؟؟؟ میدونم نا احت هستین میدونم که میگید کاش از اول زنش نمیشدید، ...

الان بزرگترین جسم حس عدم امنیت هست ک دارم. چون طلاق خواسته من نبود و یهویی از طرف اون مطرح شد و تا آخر رفت احساس رها شدگی شدید دارم و اینکه میترسم با کسی وارد رابطه شم اونم ولم کنه. 

ما فقط دو ماه عقد بودیم ولی من بهش وابسته بودم و وقتی ترکم کرد تا ۶ ماه منتظر بودم برگرده شدیدا دلم براش تنگ میشد یاد حرفا و جاهای مشترکی ک باهم رفتیم میفتادم و خیلی گریه میکردم. اما آدمیزاد خیلی منعطفه. بعد از ده ماه از قهرمون یواش یواش نسبت بهش سرد شدم. الان اگه طلاق بگیرم شاید گریه نکنم ولی شدیدا دلم میگیره ک برای هم شدیم گذشته. شدیم یه زمانی

عزیزم با شوهرتون برید دادگاه اونجا سلب اعتراض کنید وامضاکنید بعد خودشون تودادگاه ادرس محضرمیدن برید ...

مرسی عزیزم

حاضر نیستم باش جایی برم چه برسه به اینکه تماس بگیرم هماهنگ کنم 

من مهریمو بخشیدم ک بیاد توافقی همون اول جدابشیم.بدجنسی کرد نیومد منم گفتم حالا که به اینجا کشوندی تا قرون آخر ازت میگیرم .اشکال ندارد دادگاه طول بکشه.