2777
2789
یعنی اگه جشن نگیره اصلا کادو نمیدید؟ ما اصلا رسم جشن گرفتن برای بچه نداریم، ما خودمون میریم دیدن نوز ...

رسم خیلی خوبی دارین واقعا خواستم همون موقع بدم خواهرم گفت بزاجشن گرفتیم بده 

یعنی اگه جشن نگیره اصلا کادو نمیدید؟ ما اصلا رسم جشن گرفتن برای بچه نداریم، ما خودمون میریم دیدن نوز ...

یه شوهری دارم که اصلا به من هیچی نمیده فقط براخودش وخانوادش هزینه میکنه منم سختمه ازش چیزی بخوام خوددمم که اجازه نمیده برم سرکاردرآمدی داشته باشم  وگرنه خیلی خواهرم برام عزیز کل زندگیم وبه پاش میریختم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شوهری دارم که اصلا به من هیچی نمیده فقط براخودش وخانوادش هزینه میکنه منم سختمه ازش چیزی بخوام خود ...

عزیزم الان که گذشت، ولی از این به بعد پس انداز داشته باش برای خودت، به قول خودت الان بچه ۷ ماهه است، از وقتی حامله بود به فکر باید بودی، خورد خورد پول می‌گرفتی ازش و پس انداز میکردی، منم سر کار نمی‌رم و پولی که شوهرم سر ماه بهم میده در ازای خرج هام خیلی کمه، با اون پول ، آرایشگاه و هدیه تولد و کرایه و پول لباس و همه چیز میدم ، ولی یه کمی هم پس انداز میکنم برای مبادا، مثل همچین مواقعی که شوهرم نمیده، مثلا همون ۲۰۰ را از شوهرت میگرفتی، ۲۰۰ هم از پس انداز خودت میذاشتی، حالا از این به بعد پس انداز کن و تا اونجا که میتونی پول را صرفه جویی کن، ولی به شوهرت نگو چقدر داری، که روش حساب نکنه، خودت را تلخ نکن، خواهرت درخت میکنه، براش توضیح بده

عزیزم الان که گذشت، ولی از این به بعد پس انداز داشته باش برای خودت، به قول خودت الان بچه ۷ ماهه است، ...

ممنونم ازراهنماییت عزیزم دستت دردنکنه خیلی ممنونتم