2777
2789
عنوان

اینانشونه چیه؟🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 44 پست
هیچی بابا نگران نباش زیاد مواد اسیدی نخور وقتی معدت خالیه مثلا پرتقال نخور وقتی گرسنه ای یا چیزایی ش ...

پزشک خانواده میرم هرچی میشه یاامپول میده یاآموکسی سیلین یااستامینوفن😩😩

هرچی میخورم بازم گرسنمه زبونم سفیدوتلخ وتشنمم میشه گشنمم میشه کلاسیستم بدنم قاطی کرده.میخواستم رژیم ...

پنج کیلو چیزی نیست با ورزشو پیاده روی کم کن با رژیم معدت داغون میشه به عمر 

البته من گفتم شاید چون منم معدم اذیت شدنی دهنم تلخ میشه عطش میگیرم و کلی گشنم میشه ولی تا میام بخورم زیاد نمیتونم بخورم زبونمم اکثرا زخمه باید برم دکتر برا زبونم  منم داغونم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پنج کیلو چیزی نیست با ورزشو پیاده روی کم کن با رژیم معدت داغون میشه به عمر  البته من گفتم شاید ...

اره پیاده رویم خوبه

زبونم خداروشکرزخم نیس فقط سفیدشده.اره حتمابروایشاالله ک خوب پیشی😔

یعنی قنددارم؟😨😨همشم صبحانه وعصرانه کیک وبیسکوییت وشکلات میخورم😬😨

دقیقا مثل منی 

دکتر گفت معلومه شیرینی خوری باید اینارو +برنج ماکارونی نان سفید حسابی کم کنی 

صبح ها سیب بخور ناشتا 

خیار و گوجه با سیاه دانه

گردو 

دقیقا مثل منی  دکتر گفت معلومه شیرینی خوری باید اینارو +برنج ماکارونی نان سفید حسابی کم کنی&nb ...

حوصله ایناروندارم حوصله میوه سبزیجات ندارم☹☹فقط میخوام راحت نایلون کیک وبازکنم بخورم🙄تازه یادم اومدقبلاخانمه گفت قندت خوبه ولی لب مرزه فک کنم۱۰۲اینابود😨😨

الان یعنی شمادیابت داری؟فردامیخوام ازمایش بدم اگه چندباشه خوبه؟یعنی تاآخربایدرعایت کنیم؟اصلاخوب نمیش ...

وای نه خدا نکنه

بمنم گفت لب مرزی باید رعایت کنی تو بارداری دیابت بارداری نگیری 

فکر کنم ناشتا باید ۸۰ باشه دقیقشو سرچ کن