بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب مادرش وقتی میبینم دوسش میکنه میگه دلم برات تنگ شده بود علی جون منکه تو جمع نمیتونم بوسش کنم؟ و او ...
ببین برات مثال بزنم من خیلی با شوهرم دعوام میشد خیلی هم غرور داشتم بعد دیگه مادرشوهرم به من گفت این پسر من خیلی قدو یه دندست تنها راهی که بتونی نرمش کنی اینه که محبت زیاد کنی بهش
مونده تا بشناسیش اون دوستمون که گفت باید قلقش دستت بیاد که رامش کنی دقیقا همینه اگه رو خانوادش حساسه شما زیاد بهش گیر نده جلوش از خانوادش بد نگو تا کم کم بیاد طرفت
شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
ببین برات مثال بزنم من خیلی با شوهرم دعوام میشد خیلی هم غرور داشتم بعد دیگه مادرشوهرم به من گفت این ...
خب محبت میکنم .میدونی شوهر من ۲۵ سالشه و الان تازه یک ماهه سربازی تموم شده از بعد سربازیش شده یه آدم غد و خشک و یک دنده لج باز و دل نازک و ... بقیه میگن بهش فشار اومده اذیت شده .ولی خب کی باید از این اوضاع درش بیاره من باید این کار بکنم ولی اون نمیخواد انگار افسرده شده بچم خیلی خوب بود دلم برای اون دوران جون تنگ شده